App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

09/11/2014

Aquest matí, dia 9 de novembre, s'han disputat les finals del torneig sèrie GOLD al club I Am Padel d'Amposta; torneig que forma part del circuit de pàdel de les Terres de l'Ebre. I un altre cop, PADEL Colors ha tornat a tenir una gran representació. I és que la nostra "jefa" Loles Arboledas i Lydia Mestre s'han proclamat campiones de la primera categoria femenina, derrotant a les jugadores Vanessa Segarra i Sandra Solé.

 

Ha estat una final força igualada i disputada que s'ha acabat decidint al tercer set. Loles i Lydia han començat molt fortes imposant un alt ritme de joc que ha sorprès les rivals. Així, s'han emportat el primer set per un contundent 6-2. Malgrat això, al segon set han cedit terreny i han acabat perdent 4-6. Començava un partit nou on el factor psicològic a estat molt important. I és que Loles i Lydia anaven guanyant 5-2 a tant sòls un joc de la victòria, però les rivals s'han refet i s'han apropat fins al 5-4. A l'últim joc del partit, la nostra "jefa" ha donat un cop sobre la taula i ha exhibit tota la seva qualitat per a, juntament amb els "revés" de Lydia, emportar-se el partit per 6-4 i proclamar-se campiones del GOLD.


Des de PADEL Colors volem felicitar-les enormement perquè s'ho mereixen i animar-les a continuar competint amb aquest alt nivell de joc, sempre intentant millorar. GRANDES niñas!


També felicitar a Xavi Subirats i Lluís Prades que s'han proclamat subcampions de consolació de la categoria masculina.

Veure contingut complet
29/10/2014

Aquest passat diumenge 26 d'octubre es celebraren les finals del torneig sèrie Diamond al C.T. Tortosa corresponents al circuit de pàdel de les Terres de l'Ebre. I des de PADEL Colors volem destacar el triomf de la jugadora Lydia Mestre que, juntament amb la seva parella de joc Ester Puntes, s'alçaren amb la victòria en la final femenina de 1° Categoria. Fou una final molt disputada a 3 sets on s'hagueren d'enfrontar a la parella N.Gil/M.Atanet. Finalment però, aconseguiren imposar-se per un resultat de 7/5 2/6 6/2.

 

 

També cal remarcar la victòria de Lydia Mestre a la final de consolació femenina del Super Gran Slam disputat al C.T. Reus Monterols aquest passat cap de setmana. Ella i la seva companya S.Varon guanyaren la final a la parella M.Ribera/R.Tomas, en un darrer tercer set on es va haver de disputar un tie break per a decidir les campiones. Al final el resultat fou 6/1 3/6 7/6.

 


A PADEL Colors estem molt orgullosos de veure com jugadors/es, en aquest cas Lydia Mestre que entrena al nostre club a l'escola de menors en modalitat de competició, van obtenint el fruit a tot l'esforç dedicat per anar millorant cada dia més. És per això que volem felicitar-la i animar-la a continuar treballant de la mateixa manera per a continuar progressant en la seva carrera padelística.

Veure contingut complet
26/10/2014

Aquest matí s'han celebrat les finals del XII Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel, torneig que s'ha disputat al llarg de tota aquesta setmana passada (del 20 al 26 d'octubre) i el més important de la temporada. I un cop més, la nostra gran jugadora Anna Viñes, juntament amb la seva parella de joc Eli Duran, s'han proclamat campiones absolutes de Catalunya. Aquest cop la final l'han disputat contra la parella N.Rivas i M.Ferrari, les quals no els ho han posat gens fàcil. Una final disputada però que finalment s'ha decantat a favor de la nostra representada.


Des d'aquí volem agrair a l'Anna el fet de representar PADEL Colors d'aquesta manera tan excel·lent i felicitar-la per la gran progressió padelística aconseguida; i animar-la a continuar treballant d'igual manera per seguir aconseguint èxits.


Moltes felicitats CAMPIONA!

Veure contingut complet
15/10/2014

Aquest pròxim cap de setmana es disputarà la 2a jornada de la lliga de clubs de les Terres de l'Ebre. En aquesta ocasió, el nostre equip A jugarà a casa contra el C.T Serramar A el dissabte a les 16 hrs. D'altra banda, l'equip PADEL Colors B jugarà fora al C.E Johnny Montañes B de Sant Carles de la Ràpita. Ho farà també el dissabte a partir de les 16 hrs.

En aquesta ocasió els convocats han estat:

PADEL Colors A

J.Segura - J.Ferre

A.Moralejo - M.Monllau

S.Bayo - S.Campàs

N.Aguiar - Rodríguez

A.Trilla - J.Chiconia

 

PADEL Colors B

Ll.Prades - X.Subirats

A.Bernat - C.Gisbert

R.Antó - J.Ruiz

V.Andreu - I.Sánchez

A.Aixendri - A.Franch

 

No dubteu en venir a animar-los i a contribuir des de fora en la victòria. FEM CLUB!

Veure contingut complet
15/10/2014

Del passat divendres 10 al diumenge 12 d’octubre es disputà al Club de Padel de la Moraleja a Madrid, el X Campeonato de España de Selecciones Absolutas de Selecciones Autonómicas.

 

PADEL Colors va tenir representació en la nostra gran jugadora Anna Viñes. L'Anna, juntament amb la resta de noies que formen part de la selecció catalana femenina, aconseguiren pujar al tercer esglaó del podi. Així, demostraren un cop més que conformen un gran grup de jugadores i que continuen mantenint a la selecció en el grup capdavanter.

 

Les noies derrotaren en primera ronda a la selecció de Múrcia per 4 victòries a 1. En semifinals es va repetir el que ja es va convertint en un clàssic contra la selecció de Madrid. En aquesta ocasió la sort no els va somriure i van perdre 3 a 2. A la final de consolació, en la lluita pel tercer i quart lloc, derrotaren la selecció de la Comunitat Valenciana per 5 a 0.

 

Cal destacar també el paper de la selecció catalana masculina que aconseguiren arribar al tercer lloc.


Des d'aquí volem felicitar a la Selecció Catalana (masculina i femenina) per aquest èxit, però especialment volem felicitar a la nostra jugadora Anna Viñes. Gràcies per representar-nos allà per on vas!

Veure contingut complet
08/10/2014

ACTUALITZACIÓ: Ja podeu consultar els equips i el quadre final a la secció Campionats.

El pròxim dissabte 11 d'octubre es celebrarà el Torneig dels COLORS. Serà un torneig on hi haurà 8 equips (de 6 parelles cadascun) que jugaran per proclamar-se el millor equip del torneig. Es disputaran un mínim de 2 partits amb quadre de consolació.

El preu de la inscripció és de 25€ per als socis i 30€ per als no socis. Amb el preu s'inclou un welcome pack, una samarreta del torneig, el dinar i ... un SOPAR COLORS (on hi anirem tots els participants) a l'hotel SB CORONA de Tortosa.

Áixí doncs no dubteu en apuntar-vos ja que serà una gran festa!!!

Veure contingut complet
03/10/2014

Aquest cap de setmana comença una nova temporada de la lliga d'interclubs. I PADEL Colors ja té conformats els seus dos equips (A i B), que competiran contra altres clubs de les Terres de l'Ebre per proclamar-se campió.

Aquest dissabte 4 d'octubre a partir de les 16hs l'equip PADEL Colors B s'enfrontarà com a local al C.T Vinaròs B al nostre recinte. D'altra banda, l'equip A farà el mateix contra l'equip La Plana A (de Santa Bàrbara) com a visitant.

Des d'aquí us animem a que vingueu al club a donar suport i ànims al nostre equip PADEL Colors.

*A la secció InterCLUBS del nostre web trobareu més informació.

 

Veure contingut complet
13/09/2014

Si analitzem profundament el pàdel, veiem que és un esport bastant complex en el qual podem destacar quatre pilars bàsics que ho determinen i marquen la idiosincràsia del mateix.

PILAR TÀCTIC

En primer lloc, i si ho analitzem des del punt de vista tàctic i reglamentari, veiem que és un esport de cooperació-oposició.

Un esport de cooperació-oposició és aquell en el qual un equip coopera i col·labora entre si per guanyar a un oponent o rival. En el pàdel, una parella (equip) planifica la seva tàctica i duu a terme diferents estratègies per derrotar a una altra parella rival.

Àdhuc sent un esport d'equip, existeix un alt component individual pel simple fet de ser dues persones les que participen. Si un dels jugadors té un mal dia, difícilment podran treure el partit cap endavant, per més que el seu company tingui un dia molt bo. La parella rival s'encarregarà de reconduir el seu joc i estratègia i bolcar tot l'atac cap a l'oponent que està jugant malament.

Dins d'aquest pilar tàctic el pàdel té moltíssimes possibilitats i variants. Avui dia, les parelles de pàdel analitzen als seus rivals i planifiquen la seva tàctica abans, durant i després del partit. Depenent de les característiques pròpies i dels punts febles i forts del rival, en cada partit s'usa una estratègia o una altra.

Ja en el servei podem posar en pràctica la primera variant tàctica. Jugar amb servei normal o jugar a l'australiana. Durant el transcurs del partit, podem optar, per exemple, per jugar molts globus si els nostres rivals no són grans rematadors o en canvi jugar-li tot per a baix si van molt bé per a dalt.

Buscar el cop menys bo d'un rival, o el que menys danys ens fa, és una estratègia que s'usa molt en el pàdel actual per buscar la fallada forçada del rival, o simplement per no donar-li opció de contraatac i portar nosaltres la iniciativa del joc.

PILAR TÈCNIC

Si la tàctica és un aspecte molt important del joc del pàdel, aquesta està molt condicionada pel següent pilar, el tècnic. La tàctica va a estar, en gran part, determinada per la tècnica.

La tècnica és l'execució correcta de cadascun dels cops que realitzem en el pàdel. Un mateix cop pot tenir diferents tècniques, totes vàlides. Nosaltres, com a jugadors de pàdel, hem de buscar la millor tècnica que s'adapti al nostre joc i a les nostres característiques. Per tant, hem d'adaptar la tècnica a les nostres possibilitats i característiques, partint sempre d'uns patrons bàsics.

Si analitzem, per exemple, la volea o la rematada per 3 metres dels jugadors del World Padel Tour, veiem que cap ho realitza exactament igual que els altres. Hi ha petites diferències entre la rematada de Fernando Belasteguín, Juan Martín Díaz o Miguel Lamperti. Algun d'ells té la tècnica correcta? No, cadascun ha adaptat el patró bàsic de la rematada per tres metres a les seves característiques físiques i tècniques.

El pàdel és un esport molt tècnic en el qual hi ha molts gestos tècnics que precisen d'una bona execució. Tenim cops d'atac a la xarxa, com les volees, rematades o safates, tenim també cops defensius i de transició, com els globus, i uns altres d'una gran complexitat tècnica com la sortida de paret o les dobles parets.

PILAR FÍSIC

Si la tàctica i la tècnica són dos pilars fonamentals que determinen el joc del pàdel hi ha un tercer element que està cobrant molta importància en el pàdel actual. Aquest element és la preparació física dels jugadors. Avui dia, molts partits de pàdel es decideixen per un baixó físic d'una de les parelles.

Si analitzem el pàdel des del pilar físic, podem concloure dient que la preparació física en el pàdel és molt complexa. Un jugador de pàdel ha de tenir la resistència d'un fondista (un partit pot arribar a durar més de 3 hores) i l'explosivitat d'un velocista.

Però és que, a més, el pàdel és un esport que es juga amb la mà però té en les cames el seu principal motor. Molts dels cops que es fallen vénen per un problema de cames per no arribar bé a la bola o per no preparar bé el cop des de les cames.

PILAR PSICOLÒGIC

L'últim element, però no menys important, és el pilar psicològic. L'aspecte psicològic és el que va a determinar l'èxit o fracàs d'un jugador de pàdel. Del seu “cap” va a dependre que un jugador pugui rendir al màxim en tots els partits independentment del nivell dels rivals.

Per a això, és fonamental que el jugador de pàdel domini aspectes com l'ansietat, la concentració, la motivació, la ira, etc. i que els sàpiga aplicar en el moment precís de cada partit. Un clar exemple d'això és Rafa Nadal, qui basa el seu èxit en la fortalesa mental.

Igual que amb la tècnica, la tàctica i el físic, que els podem millorar amb classes de pàdel, anàlisis de jugades i entrenaments, el factor psicològic ho hem de treballar de manera específica.

 

Informació extreta de: http://kuumax.com/los-cuatro-pilares-basicos-del-padel/?utm_content=bufferac120&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Veure contingut complet
«  ... 21 22 23 24 25  ...  »