App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

31/01/2015

I ja el tenim aquí! A PADELcolors complim anys i quina millor forma de celebrar-ho que organitzant el nostre millor torneig... L'OPEN de l'ANIVERSARI!!! Un torneig on, entre moltes altres parelles, s'enfrontaran les millors duples del pàdel territorial. Tot un espectacle!

4 categories masculines i 3 de femenines, més de 1000€ en joc, quadre de consolació i welcome pack per a tots els participants. I, a més, amb un ambient, fora de les pistes, incommensurable!

Així doncs, no dubteu i participeu-hi!

Veure contingut complet
25/01/2015

-NOTA INFORMATIVA-

Des de PADELcolors us volem informar de:



· L'escola de menors ja ha arrancat després de la parada de festes de nadal.

· L'escola d'adults es reprendrà a partir del dia 2 de febrer, com també ho farà el grup d'entrenament.

· En aquest nou any encetem la modalitat de preparació física, on qualsevol persona (soci o no soci) que vulgui unes classes d'activitat física focalitzada en el pàdel, pot unir-se.

· També com a novetat, comunicar que a partir d'aquest nou any a PADELcolors celebrarem aniversaris per tots aquells nens i nenes que el vulguin festejar al nostre club.



Per a més informació sobre aquests punts tractats, demaneu-la a la recepció del club o bé als nostres telèfons 877180118 // 667 51 76 68.

Veure contingut complet
25/01/2015

Acaba d'arrancar un nou any i des de PADELcolors ja hem planificat tot un seguit de competicions (Opens, Provincials, Mixtes, Lligues, etc.) per al primer quadrimestre que podeu consultar en aquest cronograma.

 

· II OPEN Aniversari del 16 al 22 de febrer.

· Torneig per Equips de CARNAVAL el 28 de febrer.

· PROVINCIAL Absolut de Tarragona (FCP) del 2 al 8 de març.

· II OPEN Mixte del 13 al 19 d'abril.

· Lliga de pàdel INDIVIDUAL que començarà l'1 de març.

· Lliga de pàdel per PARELLES que arrancarà el 16 de març.

 

Esperem que gaudiu molt en totes elles que al final és del que es tracta.
Animeu-vos i apunteu-vos quan toqui!

Veure contingut complet
25/01/2015

Carnaval està a tocar i com sempre PADELcolors prepara el gran Torneig per Equips de Carnaval.

Aquest any es disputarà el pròxim dissabte 28 de febrer. Serà una gran festa! Pàdel+Carnaval és una combinació perfecta per a disfrutar!

Veure contingut complet
18/12/2014

Els més petits de la casa s'ho passaran d'allò més bé practicant el seu esport preferit. Aquest pròxim diumenge 21 de desembre a partir de les 16h, porta els teus fills/es a la Trobada de MENORS; i en acabar de jugar, BERENAR colors per a tots!

Participeu-hi !!! 

 

Veure contingut complet
18/12/2014

El pròxim dissabte 27 de desembre, els millors monitors de les Terres de l'Ebre es reuniran a PADELcolors per a impartir unes classes mestres de pàdel.

Joaquín Gutiérrez, Anna Viñes, Joel Climent, Nacho Serena i Artur Bel es posaran a la teva disposició per a ensenyar-te totes les claus del pàdel. Hi haurà 2 torns: matí de 11.45 a 13.45, i de tarda 16.00 a 18.00. El preu per als socis és de 18€; no socis, 20€.

 

No t'ho pots perdre...Apunta't !!! (places limitades).

Veure contingut complet
23/11/2014

Lydia Mestre està acabant l'any en un gran estat de forma. Tant és així que ahir es tornà a proclamar campiona, juntament amb la seva companya Núria Pelach, del torneig Diamond a les instal·lacions del club de pàdel indoor de Camarles, corresponent al circuit de pàdel de les Terres de l'Ebre.

 

La final la disputaren contra la parella T.Navarro – C.Beguer, en un partit a 2 sets on guanyaren 6-3 / 6-2. El primer joc del partit fou el més disputat, on cap de les dues parelles volia cedir terreny. El 40 iguals se succeïa una vegada i una altra fins que, després de més de 5 minuts, Lydia es va treure un gran revés a dues mans per poder decantar el primer joc. A partir d'aquí, s'imposaren amb claredat fins al 5-1, on la parella rival reaccionà i remuntà fins al 5-3. Finalment però, el primer set va caure a favor de Lydia i Núria (6-3).

 

El segon set continuà amb la mateixa tònica. Tot i ser un partit igualat fins al 2-2, Lydia imposà el seu ritme de joc amb eficients cops paral·lels, però sobretot amb grans revés a dues mans. A tot això, cal sumar-hi uns grans primers saques, que la parella de l'altra banda de la xarxa no va saber contrarestar. Amb tot, el segon set acabà 6-2 a favor.

 

Des de PADEL Colors ens omple de joia veure com la pedrera Colors comença a tenir grans èxits; i animar en aquest cas a Lydia, però per suposat també a tots els que formen part de l'escola, a continuar treballant de valent i amb ganes, ja que l'esforç sempre té una gran recompensa.

 

Enhorabona Lydia!

Veure contingut complet
17/11/2014

La pròxima setmana (del 24 al 30 de novembre) es celebrarà el Torneig OPEN PADEL Colors. Hi haurà 3 categories masculines i 2 de femenines (amb quadre de consolació). El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 23€ per als no socis. La inscripció inclou un magnífic welcome pack. Hi haurà més de 1000€ en premis (entre efectiu i material esportiu).

Animeu-vos a jugar el millor OPEN de les Terres de l'Ebre!

Veure contingut complet
«  ... 21 22 23 24 25  ...  »