App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

24/05/2015

Què millor que gaudir de les nits d'estiu jugant a pàdel i disfrutar d'una gran festa! Apunta't als millors tornejos nocturns de les Terres de l'Ebre a PADELcolors! Pàdel+Música+Festa+Amics = una combinació immillorable!

 

Intenta participar a les 3 edicions, acumula punts i classifica't per a jugar el Màster Final. Hi haurà grans premis en tots els tornejos.

 

· 1r Nocturn: Torneig Masculí & Femení -> 27 de juny.

· 2n Nocturn: Torneig Mixte -> 18 de juliol.

· 3r Nocturn: Torneig Masculí & Femení -> 8 d'agost.

 

I els millors classificats del rànquing, jugaran el...

 

· Màster Final -> 29 d'agost.

 

Vamooos!!!

Veure contingut complet
23/05/2015

Som campions!

Avui s'ha disputat l'última jornada de la Lliga de Clubs de les Terres de l'Ebre i ens hem proclamat campions! Necessitàvem 3 punts per aconseguir-ho i ens la jugàvem fóra de casa contra el C.E Amposta B. Però el nostre PADELcolors B team és un equip enorme i ha guanyat 4 dels 5 partits disputats (3 masculins i el femení), alçant així el títol de campió de la lliga regular.

Han estat 18 jornades intenses de pàdel on, sobretot al principi de la competició, es va notar la falta d'experiència. Però de mica en mica, l'equip va anar agafant el to i tant els jugadors com l'afició han remat tots junts cap a la victòria final.

Des de PADELcolors felicitar del primer a l'últim integrant de l'equip PADELcolors B i també a tota l'afició que setmana rere setmana els ha estat donant tot el seu suport. Estem tremendament orgullosos de tots vosaltres i tants sòls ens queda dir-vos: GRÀCIES PER TOT CAMPIONS!

 

 

I ara, ja ho sabeu, a guanyar LA COPAAAAA!!! Vamoooooos team!!!

 

Veure contingut complet
21/05/2015

La intel·ligència emocional et permet ser conscient de tu mateix i de les teves emocions a escala mental. La ment és molt més important que el cos en el nivell de benestar d'un ésser humà, no obstant això, cos i ment no són dos plànols independents sinó dues realitats que interfereixen de forma directa.

Cinc tips d'intel·ligència emocional per jugar a pàdel

1. Busca temps per jugar a pàdel perquè sempre que fas un lloc a la teva vida per practicar una afició, et sents millor amb tu mateix: redueixes l'estrès i l'ansietat. Aporta satisfacció personal.

2. Recorda que l'important és gaudir i no tant guanyar. L'obsessió per la victòria pot convertir-se en un inconvenient per a tu. És millor que facis teu el següent lema: «Després d'una derrota ve sempre una victòria».

3. No redueixis tota la teva vida al pàdel perquè és indispensable conciliar aquesta afició amb les relacions socials, la parella, el temps personal, l'autonomia i el descans.

4. Aposta per l'esportivitat de ser un bon company enfront del rival. Els grans esportistes tenen aquesta manera de ser.

5. No et va la vida en un partit de pàdel; així doncs, aprèn a relativitzar per posar les coses en el seu context just.

L'amor per l'esport

L'actitud mental és molt important en la vida per tenir un bon nivell de benestar. Gaudeix de cada moment, potencia la superació personal des de tu mateix i no et comparis amb els altres. L'evolució neix de tu: entrena i marca't objectius per jugar una mica millor cada dia.

 

Article extret de: PadeStar.es

Veure contingut complet
22/04/2015

*Recordar que podeu seguir tota la informació (classificació, equips i pròxims partits) des de la secció InterCLUBS del nostre lloc web.

 

Després de l'última actualització del rànquing de la lliga de clubs (InterClubs), des de PADELcolors ens complau veure com els nostres dos equips ("PADELcolors A" i "PADELcolors B") es troben en les posicions capdavanteres de la classificació.

D'una banda, el nostre primer equip es troba en segona posició empatat a punts (39) amb el "C.T.Tortosa A" i a tants sòls 2 punts del líder. D'altra, el nostre segon equip es troba al cim de la classificació, com a líder destacat amb 53 punts, amb una avantatja de 8 punts respecte del segon classificat.

Moltes gràcies a tots els jugadors i jugadores que representeu al club en els nostres equips, i també, per descomptat, a tota l'afició que ve a animar tant a casa com en els desplaçaments a fora. MIL GRÀCIES A TOTS! I a continuar competint per intentar ser campions!



 

Veure contingut complet
20/04/2015

**Ja podeu consultar els quadres finals, més els de consolació, a la secció Campionats > QUADRES FINALS LLIGA INDIVIDUAL.

 

*Podeu consultar els grups, quadres i classificació a la secció Campionats > Lliga Primavera Individual. També podeu llegir la informació completa a la normativa de la lliga individual.

 

El pròxim dimarts dia 7 d'abril arranca la lliga individual fins al 4 de juliol!

Estarà conformada per 3 categories masculines (segons nivells) i 1 de femenina, que s'enfrontaran en 3 fases diferents:

 

·Fase inicial: des del 7 d'abril fins al 10 de maig.

·Fase de recuperació: des de l'11 de maig fins al 17 de maig.

·Fase final: des del 18 de maig fins al 4 de juliol.

 

El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 25€ per als no socis. Aquesta inclou, a banda de poder disputar la lliga, un welcome pack, regals/sortejos, premis als campions i finalistes i un aperitiu/brindis a la festa final de lliga.

 

Veure contingut complet
20/04/2015

*Podeu consultar els grups, quadres i classificació a la secció Campionats > Lliga Primaveral PARELLES. També podeu llegir la informació completa a la normativa de la lliga per parelles.

 

El pròxim dilluns dia 20 d'abril arranca la lliga per parelles fins al 4 de juliol!

Estarà conformada per 3 categories masculines i 2 de femenines (segons nivells), que s'enfrontaran en 3 fases diferents: 

 

·Fase inicial: des del 20 d'abril fins al 24 de maig.

·Fase de recuperació: des del 25 de maig fins al 31 de maig.

·Fase final: des de l'1 de juny fins al 4 de juliol.

 

El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 25€ per als no socis. Aquesta inclou, a banda de poder disputar la lliga, un welcome pack, regals/sortejos, premis als campions i finalistes i un aperitiu/brindis a la festa final de lliga.
 

Veure contingut complet
07/04/2015

El pròxim dilluns dia 13 d'abril arranca el torneig mixte!

Estarà conformat per 3 categories on es disputarà un mínim de 2 partits (amb quadre de consolació).

El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 23€ per als no socis i inclou un welcome pack amb una samarreta tècnica, una beguda i un obsequi.

Pel que fa als premis, gentilesa de l'alberg ASSUT, per als campions de 1a, 2a i 3a categoria serà d'una estada en règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) en habitació doble; mentre que per als finalistes de les mateixes, serà d'un menjar per a 2 persones en cap de setmana. Quant als campions i finalistes del quadre de consolació, seran obsequiats amb regals PADELcolors.

Ara toca gaudir d'un gran torneig que ens espera!

Veure contingut complet
06/03/2015

En el nostre afany per innovar, millorar i créixer, PADELcolors retransmetrà EN DIRECTE, a través del nostre canal de YouTube (padelcolors video), els millors partits de 1a categoria masculina del Torneig Provincial Absolut que s'està disputant a les nostres instal·lacions aquesta setmana.



Es tracta d'un avanç únic i pioner, per tal de continuar estenent la popularitat del nostre esport preferit i intentar arribar al major públic possible per a què s'animi a practicar-lo. Mai abans, cap club com el nostre, ha retransmès els seus campionats en directe. Així doncs, PADELcolors es posa a l'avantguarda un cop més.



L'emissió començarà a partir de les 20.15 hores amb l'inici del primer partit de la tarda; després, la retransmissió continuarà amb els partits de les 21.15 hs i 22.15 hs. Per tal de poder visualitzar els partits, és tan senzill com entrar al nostre canal de YouTube (padelcolors video) i fer clic al vídeo que es dirà "PADELcolors PROVINCIAL Divendres" En Directo Ahora. A més a més, tant en el nostre Facebook com a Twitter, es publicaran els enllaços directes a la retransmissió. Per tant, no us preocupeu que, a través de les xarxes socials, anirem informant en tot moment.


Al llarg del dia es publicarà la graella de partits que es podran veure en directe
.

Veure contingut complet
«  ... 21 22 23 24 25  ...  »