App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

02/09/2014

Ahir dia 1 de setembre, s'actualitzà un altre cop el rànquing de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). Amb això, des de PADEL Colors estem orgullosos del fet que el nostre entrenador del grup de competició de menors i d'adults, Joaquín Gutiérrez, hagi aconseguit un cop més situar-se a la primera posició. Així, continua liderant la llista dels millors jugadors de la província tarragonina una temporada més, sense que cap dels rivals hagi pogut destronar-lo.

J. Gutiérrez ha hagut de sobreposar-se al fet que la seva parella de “tota la vida”, l'Òscar Neira, sofrís una lesió que provocà la seva separació durant un temps prudencial. Així doncs, el “Capo” ha tingut que fer un gran esforç per adaptar-se al més ràpidament possible a diferents companys de joc, per tal de poder continuar competint al màxim nivell intentant arribar el més lluny possible en tots els tornejos en què competeix. Cal recordar que, tot i aquest contratemps, es proclamà finalista en l'últim campionat Provincials Tarragona de Categoria Plata.

D'aquesta manera, Joaquín demostra com amb esforç i sacrifici els resultats acaben arribant. Així doncs, des de PADEL Colors volem remarcar el gran mèrit que té el nostre entrenador en mantenir-se al capdavant del rànquing FCP.

Moltes felicitats Capo!

Veure contingut complet
29/08/2014

Per fi ja el tenim aquí! El torneig MÀSTER!

Els millors 16 jugadors de cada categoria (masculina i femenina) del rànquing final del I Circuit de Nocturns PADEL Colors disputaràn el MÀSTER el proper dia 6 de setembre.

QUI ES PROCLAMARÀ CAMPIÓ DE CAMPIONS?

Molta sort a tots i totes!!!

Veure contingut complet
26/08/2014

Jugar a pàdel produeix grans beneficis emocionals que val la pena sumar a la teva vida en prendre la iniciativa d'integrar aquesta nova activitat esportiva en la teva rutina personal. El pàdel produeix molts beneficis físics com ja deus saber, però aquest esport també cuida la teva ment. Quins són els beneficis psicològics i emocionals de jugar a pàdel?

1. Un jugador de pàdel allibera endorfines (el pàdel estimula l'hormona de la felicitat) el que reforça el benestar personal. Jugar a pàdel produeix elevats nivells de benestar gràcies a emocions molt agradables: il·lusió, satisfacció, vitalitat, motivació intrínseca… Practicar esport produeix tal benestar emocional que fins i tot té un alt valor terapèutic en tant que els especialistes recomanen practicar esport per prevenir la depressió.

2. Jugar a pàdel és una rutina positiva per millorar l'autoestima personal en tots els àmbits de la vida. La satisfacció que produeix aconseguir nous reptes millora el concepte que l'esportista té de si mateix.

3. Jugar a pàdel eleva el nombre de pensaments positius fins al punt que, en el cas de no realitzar l'activitat en un dia concret, l'esportista ho nota de forma notable anímicament. Per tant, jugar a pàdel és especialment efectiu per combatre el pessimisme i tenir un estat d'ànim regular.

4. Jugar a pàdel reforça la creativitat personal. De fet, gràcies a aquestes dosis de creativitat, l'esportista reforça la seva agudesa mental i té idees brillants en moments de màxima inspiració que simplement, són fruit d'aquest benestar interior.

5. Jugar a pàdel és especialment efectiu per connectar amb el moment present i centrar la ment i els sentits en el poder de l'ara. El que reforça d'una forma efectiva els resultats imminents en centrar l'atenció d'una forma immediata. Per tant, la concentració laboral també augmenta.

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/jugar-al-padel-y-sus-beneficios-psico-emocionales/.html

Veure contingut complet
22/08/2014

Ja podeu consultar el rànquing final del I Circuit Nocturn PADEL Colors des de la nostra secció de Campionats. Recordeu que els primers 16 classificats tan de categoría masculina com de femenina disputareu el MÀSTER el proper dissabte 6 de setembre. Molta sort a tothom! I reiterar les gràcies per haver fet d'aquest circuit de nocturns tot un èxit!!!

Veure contingut complet
09/08/2014

Del 28 de juliol al 3 d'agost es disputà el campionat Provincials Tarragona de Categoria Plata a les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona. El nostre club, PADEL Colors, tingué una representació de jugadors/es, tenint una destacada participació per part de tots i tenint finalistes i campiones en dues categories diferents.


D'una banda, el nostre "capo", Joaquín Gutiérrez, disputà la final de 1a categoria masculina. Tot i jugar un gran partit juntament amb la seva parella de joc P.Greco, caigueren derrotats a dos sets 6/2 - 6/4, enfront de la parella D.Gauna - J.Santos.

Cal destacar que la parella contra la qual s'enfrontaren són de gran nivell i es troben situats com a parella núm.40 del rànquing World Padel Tour 2014. Així doncs, des de PADEL Colors volem felicitar al nostre entrenador pel gran torneig disputat.


D'altra banda, la nostra "jefa", Loles Arboledas, juntament amb la seva parella Laia Mestre, aconseguiren alçar el trofeu de campiones de consolació de 1a categoria femenina. Després de disputar un partit molt igualat i exigent, acabaren proclamant-se campiones. Moltes felicitats a les dues!


Des de PADEL Colors estem orgullosos de veure com els nostres jugadors/es disputen tornejos de tot tipus, i quasi sempre tenint un paper destacat. Així, volem continuar animant-vos a seguir entrenant i jugant a aquest esport que tant ens apassiona, el pàdel.

Veure contingut complet
09/08/2014

Últim torneig nocturn de l'estiu; i per tant, l'últim per poder sumar punts i poder quedar entre els millors del rànquing del Circuit de Nocturns PADEL Colors!

2 categories: masculina i femenina, on es disputaran un mínim de 3 partits. Welcome pack, que inclou una polsera per poder accedir a la Beach Party del 17 d'agost a l'Entre2Aguas. Increïble barbacoa per sopar i beguda. El preu de la inscripció són 20€ per als socis i 23€ per als no socis.


Premis tant per a campions com per als finalistes de cada categoria i sorteig de diferents nits d'hotel al Muva Beach! I a tot això, cal sumar-li el bon ambient que sempre es respira!!!


Us hi esperem! Últimes places!

Veure contingut complet
03/08/2014

En aquest article es parlarà sobre la zona de confort en el pàdel, entesa aquesta com la zona de la pista en la qual més còmodes ens sentim, amb major confort i la qual ens costa molt abandonar; o les estratègies repetitives que emprem en el nostre joc. Des d'aquí es donaran alguns consells per sortir d'ella i guanyar el partit.

 

La comoditat de la zona de confort en el pàdel

 

No és d'estranyar que et costi molt treball sortir de la zona de confort. Com el seu propi nom indica, si estàs aquí, és perquè et sents còmode i no has de realitzar massa esforç, així que sempre tens tendència a estancar-te aquí. És fàcil reconèixer la teva zona, perquè si surts d'ella, et sents nerviós, ansiós, amb por i fins i tot fatigat. Sofreixes a cada jugada quan et trobes fora d'ella i solament penses a tornar al més aviat possible a la comoditat del teu cau.

 

Com sortir de la zona de confort en el pàdel?

 

Superar les teves pors i gaudir més d'aquest esport és més fàcil del que sembla, solament tu pots canviar-ho i ara tens la possibilitat de fer-ho. No et quedis estancat a la zona de confort, o el teu joc mai evolucionarà i difícilment progressaràs a la pista.

 

És important que et prenguis el teu temps per aconseguir la sortida absoluta de la zona; de fet, és probable que sempre tinguis tendència a tornar a ella després d'una jugada, però les teves pors han de progressar. Per a això el primer que es recomana és que entrenis dur, sobretot aquelles jugades, noves tècniques o cops que t'obliguin a sortir de la zona de confort.

 

Si en els entrenaments no aconsegueixes deixar-te anar, una bona tàctica és jugar amb jugadors que tinguin un nivell superior al teu. Això t'obligarà a conscienciar-te que és necessari moure's en la pista per vèncer a altres jugadors avançats, i que si ells han avançat és, precisament, gràcies al fet que han abandonat la seva zona de confort.

 

Si tens la possibilitat, gravat a tu mateix durant un partit. Quan et vegis tranquil·lament a casa teva, t'adonaràs que estàs estancat a la pista. A partir d'aquí, pots fer una llista amb els aspectes que vols o t'agradaria canviar del teu joc. Centra't en ells i lluita cada dia per aconseguir aquestes metes. Ànim, els teus límits els marques tu; romandre en aquesta zona de confort t'impedeix avançar i aprendre.

 

A més, aquest fet, el de quedar-se estancat en la zona de confort, també es pot extrapolar a la teva vida diària. Que no et faci por el canvi, arriscar-te a sortir d'ella, ... . Segurament fóra, a la llarga, et sentiràs més còmode i gaudiràs molt més del teu joc.

 

 

Informació extreta de: http://www.time2padel.com/noticia/2260-salir-de-la-zona-de-confort-en-padel

Veure contingut complet
«  ... 21 22 23 24 25  ...  »