APP PADELcolors iOS
PADELcolors B CAMPIONS de la Lliga de Clubs
23/05/2015

Som campions!

Avui s'ha disputat l'última jornada de la Lliga de Clubs de les Terres de l'Ebre i ens hem proclamat campions! Necessitàvem 3 punts per aconseguir-ho i ens la jugàvem fóra de casa contra el C.E Amposta B. Però el nostre PADELcolors B team és un equip enorme i ha guanyat 4 dels 5 partits disputats (3 masculins i el femení), alçant així el títol de campió de la lliga regular.

Han estat 18 jornades intenses de pàdel on, sobretot al principi de la competició, es va notar la falta d'experiència. Però de mica en mica, l'equip va anar agafant el to i tant els jugadors com l'afició han remat tots junts cap a la victòria final.

Des de PADELcolors felicitar del primer a l'últim integrant de l'equip PADELcolors B i també a tota l'afició que setmana rere setmana els ha estat donant tot el seu suport. Estem tremendament orgullosos de tots vosaltres i tants sòls ens queda dir-vos: GRÀCIES PER TOT CAMPIONS!

I ara, ja ho sabeu, a guanyar LA COPAAAAA!!! Vamoooooos team!!!