App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

27/02/2015

Aquest pròxim dissabte 28 de febrer es disputarà el torneig de carnaval. Un torneig per equips on tots els components lluitaran junts per emportar-se la victoria. Però el més important és passar-s'ho bé i gaudir d'una jornada diferent.

Podeu mirar els equips i els quadres de joc (final i consolació) a la secció de Campionats > Torneig CARNAVAL Xampú_Xampany.

 

** ANUNCIAR que hi haurà 3 PREMIS ESPECIALS a la MILLOR DISFRESSA, a la MÉS ORIGINAL i a la MÉS GRACIOSA. Així doncs veniu tots disfressats i sort! **

Veure contingut complet
27/02/2015

- TORNEIG PROVINCIAL ABSOLUT de TGN -

** S'AMPLIA el PLAÇ d'INSCRIPCIONS fins el pròxim dilluns dia 2 de març a les 10.00 hores. Així doncs, no dubteu en apuntar-vos! **

Veure contingut complet
24/02/2015

El torneig de pàdel provincial absolut es disputa un sol cop l'any en diferents seus d'arreu de la província tarragonina. Aquesta vegada la FCP ha dipositat tota la confiança en nosaltres, PADELcolors, per a què es disputi a les nostres instal·lacions, atorgant així a les Terres de l'Ebre la possibilitat de gaudir del millor torneig provincial a la nostra casa.

 

En aquest torneig tant sòls poden participar aquells jugadors i jugadores que tinguin la llicència federativa per algun dels clubs de la província de Tarragona. Malgrat aquest fet però, aquells jugadors/es que encara no tinguin la llicència han de saber que existeix, a més a més de la llicència anual -amb un preu de 47€, permet la possibilitat de participar en tots els esdeveniments de la FCP i,  sobretot, ofereix una assegurança mèdica enfront possibles lesions esportives- , una llicència setmanal -amb un preu de 7€, només vàlida un cop l'any-. Aquesta última modalitat de llicència, el club organitzador la subvenciona íntegrament i amb això, ajuda al fet que els nostres socis puguin viure aquesta nova forma de competir.

 

El format del torneig no varia dels que ja solem fer a PADELcolors: són quadres d'eliminació directa (amb consolació). Els quadres els realitzen la Federació Catalana de Pàdel amb criteris de puntuació del rànquing català; és a dir, com més jugadors inscrits hi hagi, més possibilitat de realitzar major nombre de categories i, per tant, que tothom pugui jugar en el seu nivell sense haver d'enfrontar-se a altres parelles de major o menor categoria. Per a inscriure's cal fer-ho des del lloc web de la FCP abans del divendres 27 de febrer a les 10 hores (veure enllaços al final del document).

 

Aquest torneig provincial, a més de ser un dels que major puntuació atorga (25 estrelles), repartirà una dotació econòmica de 2000€ en efectiu en categoria masculina i femenina de primera, mentre que, a segona, es premiarà amb 50€ als 4 semifinalistes que ascendeixin de 2a a 1a categoria. La resta de categories també tindrà importants premis.

 

Com es pot comprovar, es tracta d'un torneig de gran envergadura i, a més, és el primer cop que se celebra a les nostres terres. És el nostre moment! El moment de demostrar que tots junts podem, i fer que PADELcolors continuï essent una referència, ja no territorial, sinó també provincial. Així doncs, apunteu-vos, veniu a gaudir i ajudeu-mos a  demostrar a la FCP el potencial padelístic que hi ha a les Terres de l'Ebre. 

 

Per a més informació o qualsevol dubte dirigiu-vos a nosaltres i us informarem. Moltes gràcies a tots i totes!

 

· Inscripcions per al torneig (anar a Inscripcions Obertes): http://www.fcpadel.cat/competicions/circuit-catala-2/

· Sol·licitud de llicència federativa: http://www.fcpadel.cat/llicencies-2/sol%c2%b7licituds-de-llicencia/


 

Veure contingut complet
15/02/2015

Aquest matí s'han disputat les finals del torneig sèrie Platinum al club I Am Pàdel d'Amposta. I...Loles i Lydia s'han proclamat, un cop més, campiones de la 1ª categoria femenina.

Una final a 3 sets que s'està convertint en tot un clàssic a l'enfrontar-se, de nou, contra la parella Vanessa-Zuzana.I no han decebut!

 

El primer set ha començat força igualat, on cada parella guanyava els seus respectius serveis. No ha estat fins al 4-4 on les nostres han pogut fer break i s'han posat 5-4 per davant. Però al següent joc no han pogut consolidar l'avantatja i la parella rival, amb un contra-break, ha tornat a igualar el marcador (5-5). Al final s'ha decidit al tie-break a favor de Vane-Zuzana.

 

Al segon set, "las topitos" han sortit a per totes i han començat a jugar com realment elles saben. Amb un joc espectacular, ràpid i precís, s'han imposat clarament per un contundent 6-1.

 

Començava al tercer set, un partit nou; un partit a un set. Tot ha estat igualat fins que al 3-3 i amb possibilitat de break a favor de Loles-Lydia, s'ha disputat un punt decisiu, a la par que espectacular. Les 4 han lluitat la bola i s'han deixat la pell per poder guanyar-lo, però al final les nostres han estat les vencedores. Això ha afectat psicològicament a les rivals i les nostres han crescut i han guanyat confiança. Finalment s'ha decantat el set a favor 6-4. Amb tot, la nostra "jefa" i la "peke" s'han proclamat campiones un cop més.

 

Moltes felicitats CAMPIONES!

 

Des de PADELcolors també volem felicitar i donar l'enhorabona a altres jugadors/es del club com ara Manolo, Jaume, Àlex, Sàndal, Pepe, etc. per continuar representant PADELcolors per tots els tornejos i sempre tenint un paper destacat. Moltes gràcies a tots/es!

 

PADELcolors "Una nova forma d'entendre el pàdel"

Veure contingut complet
04/02/2015

La setmana del 26 de gener a l'1 de febrer es va disputar al CT Masnou el primer torneig Gran Slam de l'any.

I en categoria femenina la nostra jugadora Anna Viñes, amb la seva companya Eli Duran, quedaren subcampiones després de disputar la final contra la parella formada per Marta Marrero-Alejandra Salazar, una dupla que lluitarà aquest any per ser número 1 del món al WPT.

Així doncs, té tot el mèrit que l'Anna dispute partits d'aquest alt nivell i categoria, i és per això que des de PADELcolors té tot el nostre reconeixement.

Enhorabona campiona!

Veure contingut complet
04/02/2015

Durant tota aquesta setmana, del 2 al 8 de febrer, es disputa el Campionat de Catalunya de Pàdel per equips de quarta categoria a les instal·lacions del CT Reus Monterols.

Aquest campionat compta amb 37 equips de tota CAT - formats per 5 parelles cada un - que intentaran guanyar el 1r premi i l'ascens a la tercera categoria.

Ahir la nit, el nostre equip PADELcolors, va debutar als setzens de final i va imposar-se al RC Nàutic de Tarragona per un contundent marcador de 4-1. Grandes!

A l'haver superat aquesta ronda significa que, ja almenys, es manté la categoria i el dissabte vinent, a partir de les 14.30 hores, tornaran a jugar per intentar continuar lluitant pel triomf i l'ascens.

Amb tot, VAMOOOOOOSSS Equipooo!!!

Veure contingut complet
«  ... 21 22 23 24 25  ...  »