App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

30/12/2019

Sí, ja portem uns quants dies de nadal i amb l'entrada a un nou any la llista de propòsits s'amplia exponencialment! Per això et volem facilitar la vida amb uns Bonos de Nadal a uns preus ÚNICS! No deixis perdre aquesta oportunitat i regala esport als que més estimes! 

Consulta condicions al club!

Per Nadal, el regal perfecte és el pàdel!

Veure contingut complet
06/11/2019

Ja el tenim aquí! Les esperes sempre són llargues, però la quarta edició de l'Open Hyundai Abelló Autotec torna a aterrar a PADELcolors amb un cartell de luxe! 

Una setmana amb el millor pàdel del món al millor club del territori! Obrim inscripcions per a l'Open Hyundai, aquesta vegada, amb 9! sí, sí, 9! categories masculines i femenines! Però això no és tot, aquest any em augmentat 1000€ en premis, per tant, donarem fins a 2500€ en premis!

I recorda que amb l'inscripció aconseguiràs un welcome pack BRU-TAL, una dessuadora exclusiva PADELcolors Hyundai, és espectacular!

En qui vols formar parella? T'ajudem a buscar-ne? Apunta't i aconsegueix ser el número 1 a l'Open Hyundai Abelló Autotec de PADELcolors!

Més info: 667 517 668

Veure contingut complet
11/10/2019

Hola FAMILIA colors! 

Ja tornem a estar per aquí per anunciar-vos que el proper 26 d'octubre tenim un nou torneig per equips SOLIDARI! On tots els diners de la inscripció (TOTS) aniran a parar a la Casa Ronald McDonald de Barcelona!

Per això us volem convidar a participar-hi, per una banda per fer una petita aportació solidaria, i per l'altra perquè ens ho passarem molt bé!

PD: Hi haurà inflables, pinta cares, pica pica, farem un vídeo #colorsstyle entre tots els participants i també podreu veure a les nostre instal·lacions el Barça-Madrid que es juga al migdia!

Va, va, va! En qui t'apuntem? :)

Veure contingut complet
04/09/2019

Després de viure l'estiu molt intensament, toca tornar a posar-se en forma amb l'escola de pàdel de PADELcolors! 

Ja tenim obertes les inscripcions per a adults i infantils, per tant, si voleu millorar la vostra tècnica, perfeccionar moviments, pujar de nivell i poder jugar partits més competitius... l'escola és la teva elecció!

Vine al colors i demana informació de l'escola, ara, amb uns preus IRRESSISTIBLES!

#padelcolors

Veure contingut complet
14/08/2019

El proper 24 d'agost a la nit tens una cita, romàntica i esportiva, al Colors! Sí! Volem donar-te tot l'amor que tenim pel padel en un nou torneig nocturn ES-PEC-TA-CU-LAR! 

Prepara la pala perquè el 24 tindrem molt, MOLT pàdel acompanyat de la millor música, el millor menjar, el millor cocteler i el millor ambient de les Terres de l'Ebre!

IMPORTANT: És el darrer nocturn de l'estiu i la demanda de places és molt alta, no tardes en apuntar-te, no volem que't quedes sense lloc! :)

Més info: 667 517 668

Veure contingut complet
10/07/2019

| MIXTE NOCTURN | INSCRIPCIONS OBERTES |

Ja tenim aquí un nou NOCTURN!!! Estem tan emocionats que no trobem suficinets emoticones per descriure-ho!!

27 de juliol a la nit, reserva't unes hores per passar-ho MOLT, MOLT, MOLT MOLT bé al COLORS!

Barbacoa, gintònic, refresc... i ATENCIÓ! Només per apuntar-vos podreu guanyar una nit d'hotel al Muva Beach de Peñíscola!

Ja tardes! 667 517 668

Veure contingut complet
27/06/2019

Ja tenim aquí l'estiu, i això és sinònim de temps lliure, de solet, de platja, de cerveseta amb els amics... però també és el moment perfecte per millorar el teu nivell de padel! 

Per això desde PADELcolors hem volgut, un any més, baixar els preus de les classes per ajudar-te a crèixer i arribar al cim del padel! Sigues el número 1 amb els nostres entrenadors professionals Antón Rozas i Artur Bel. Escull entre el bono normal o l'especial i perfecciona el teu joc!

Demana més informació al club o al 667 517 668. 

Ràpid! L'estiu passa volant, i els preus bojos del colors, també! ????

Veure contingut complet
14/06/2019

Ja tornem a tenir aquí els Nocturns al Colors!

En aquesta edició del Torneig Nocturn Maheso us heu pogut inscriure tan en categories masculines com femenines. Us esperem aquest dissabte a la nit per disfrutar del padel al millor club del territori.

#activemelsnocturn #padelnonstop

Veure contingut complet
«  ... 6 7 8 9 10  ...  »