App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

29/05/2018

El pròxim dissabte 16 de juny es celebrarà el VI Torneig NOCTURN MAHESO. A partir de les 19 hores i fins ben entrada la nit, es disputaran partides de gran nivell sempre amb un ambient festiu i amigable.

Grans premis t'esperen... diners en EFECTIU a totes les categories!

I com es tracta d'un torneig nocturn què millor que refrescar-se amb la "Mojito Night". Així, el preu de la inscripció (20 € socis // 23 € no socis) inclou un ENTREPÀ, REFRESC i un MOJITO gratuït.

Hi haurà 3 categories masculines i 2 femenines on es disputaran un mínim de 3 partides.

Serà una gran festa! Us esperem a tots!

Veure contingut complet
16/05/2018

Ja tenim preparat el cronograma de tornejos que se celebraran a les nostres instal·lacions durant aquests pròxims mesos d'estiu per tal que us podeu planificar i apuntar-vos a tots aquells que vulgueu disputar.

 

Us hem organitzat un circuit nocturn de pàdel amb diferents competicions que ens faran gaudir de les nits d'estiu practicant l'esport que més ens agrada en un ambient increïble. Pàdel + Música + Festa + Gin's...

 

T'hi podràs resistir? :)

Veure contingut complet
20/04/2018

La setmana del 6 al 13 de maig es disputarà el tan esperat Torneig MIXTE PARADORES Tortosa!

Estarà conformat per 4 categories on es jugaran un mínim de 2 partits (amb quadre de consolació). El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 23€ per als no socis i inclou un welcome pack.

Pel que fa als premis, gentilesa de PARADORES Tortosa, per als campions de 1a, 2a, 3a i 4a categoria serà de 2 nits en règim d'allotjament i
esmorzar; mentre que per als finalistes de les mateixes, serà d'1 nit en règim d'allotjament i esmorzar -cal remarcar que els premis són per a qualsevol Hotel PARADORES d'Espanya-. Respecte a la consolació, el premi per als campions serà d'1 sopar doble a PARADORES Tortosa; mentre que per als finalistes d'aquesta, serà d'1 sopar individual.

 

A més, entre tots els inscrits al torneig es sortejarà una nit+esmorzar a qualsevol Hotel PARADORES d'Espanya.

Veure contingut complet
15/03/2018
El pròxim 3 d'abril arranca la Lliga de Reptes Altadill Electrodomèstics! Una competició on, a partir d'un rànquing general, podràs escalar posicions reptant a les parelles que tinguis per sobre. Al final, els millors classificats jugaran un Màster Final per categories on podràs guanyar espectaculars premis.
 
Tindràs fins a 10 partits assegurats; i a més, un welcome pack per inscriure't.
 
No esperis més i apunta't! Avalua realment el teu nivell ;)
Veure contingut complet
01/03/2018

*QUADRES PUBLICATS!

 

El proper dissabte 10 de març se celebra el primer torneig NOCTURN HIVERNAL ALCAMPO.

I com que es tracta del primer nocturn d'hivern, no hi ha res millor que escalfar-se amb la superxocolatada que ens farà la Mari a mitjanit. Així, el preu de la inscripció inclou HAMBURGUESA, AMANIDA, REFRESC i un OBSEQUI Alcampo.

Hi haurà 3 categories masculines i 3 de femenines i en cadascuna es disputaran un mínim de 3 partits a temps. Els premis per a campions i finalistes seran Lots de Productes gentilesa d'Alcampo.

No hi podeu faltar... Serà una gran festa! Us hi esperem!

Veure contingut complet
30/01/2018

*- QUADRES PUBLICATS -*

 

Ja estàs preparat per al millor torneig de les Terres de l'Ebre?
 

Un esdeveniment amb més de 3000 € en premis i un magnífic welcome pack que inclou una camiseta commemorativa... i a més, podrem gaudir de tot un espectacle World Padel Tour de la mà de Martita Ortega, Ari Sánchez, Eli Amatriain i Patty Llaguno (parelles #4 i #5 WPT respectivament) que ens delectaran amb un partit d'exhibició el divendres 16 de febrer a partir de les 21.30 h i diferents clínics

 

El torneig contarà amb 4 categories masculines i 3 femenines (per nivells) amb quadre de consolació i el preu de la inscripció serà de 20€ socis i 23€ no socis. Els premis seràn diners en efectiu més packs d'entrades a PortAventura i FerrariLand!

 

Serà inoblidable! Us esperem a tots! #BMWOlivaMotor #laliaremparda

Veure contingut complet
17/01/2018

El pròxim dissabte 27 de gener es disputarà el torneig de Carnaval La Nuova Trattoria. Un torneig per equips on tots els components lluitaran junts per emportar-se la victoria. Però el més important és passar-s'ho bé i gaudir d'una jornada diferent.

 

Hi haurà 8 equips diferents de 6 parelles cada un. El preu de la inscripció és de 20 € per als socis i 23 € per als no socis i inclourà barbacoa per a tothom! El torneig durarà tot el dia (a partir de les 12.00h) i al final es farà l'entrega de premis (gentilesa de la NUOVA TRATTORIA d'Amposta) a l'equip campió, al finalista i a la millor disfressa.

 

L'any passat ja fou tot un èxit i aquest, encara ho serà més! No t'ho pots perdre!

Veure contingut complet
05/01/2018

*QUADRES PUBLICATS!

El pròxim dissabte 13 de gener viurem una jornada diferent on grans i menuts uniran les seves forces per intentar guanyar un torneig de pàdel molt especial!

El preu de la inscripció serà de 25€ (gran+menut) i inclourà un welcome pack, el dinar i un refresc.

Esperem que gaudiu molt!

Veure contingut complet
«  ... 11 12 13 14 15  ...  »