App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

03/05/2019

Estem a punt d'encetar un nou Open! Tenim moltes ganes de compartir moments inoblidables, i estem completament segurs desde PADELcolors que la millor forma de fer-ho és amb tots vosaltres! Per això, obrim inscripcions per viure un nou Open Mixte espectacular! On esperem veure-us de nou a tots i totes!

Ho tenim tot a punt; les pistes, la il·luminació, la passió, la barra del bar ??, i totes les ganes! Ah, i una samarreta exclusiva de regal com a Welcome Pack!

Us esperem!

Veure contingut complet
01/02/2019

Ja estàs preparat per al millor torneig de les Terres de l'Ebre? El VI Open ANIVERSARI Sukomi Japanese Experience estarà format per 5 categories masculines i 4 de femenines amb més de 3000 € en premis i un ES-PEC-TA-CU-LAR Welcome Pack: una jaqueta de regal! Sense paraules...

I a més, podrem gaudir de tot un espectacle World Padel Tour de la mà de l'Alejandra Salazar, l'Ari Sánchez, l'Eli Amatriain i la Patty Llaguno que ens delectaran amb un partit d'exhibició i diferents clínics. Esteu atents ...

Serà inoblidable! Us esperem a tots! #tuseraselprotagonista #latornaremaliarparda

 

 

Veure contingut complet
14/01/2019

El pròxim dissabte 26 de gener a partir de les 12.00h viurem una jornada diferent on grans i menuts uniran les seves forces per intentar guanyar un torneig de pàdel molt especial!

El preu de la inscripció serà de 25€ (gran+menut) i inclourà el dinar i un refresc. A més, hi haurà premis per a campions i finalistes :)

Esperem que gaudiu molt!

Veure contingut complet
29/11/2018

No saps què regalar aquests nadals? Doncs a PADELcolors t'ho posem fàcil... REGALA PÀDEL!  Aprofita aquesta promoció i obsequia amb un bono de nadal que inclou 5 classes particulars: atac + defensa + estratègia+tàctica!

I tot a un preu d'escàndol!

 

*Promoció vàlida del 15 de desembre al 15 de gener. Un cop passat el 15 de gener, els bonos de nadal deixaran de ser vàlids!

Veure contingut complet
29/11/2018

Ja tenim el Nadal a tocar i a PADELcolors hem preparat unes estades nadalenques on els nens i nenes de la pedrera i amics podran continuar gaudint, jugant i entrenant l'esport que més els agrada! Places limitades així que, papis i mamis, ja sabeu

Veure contingut complet
30/10/2018

Ja tenim a tocar l'OPEN HYUNDAI Abelló Autotec del mes de Novembre. Del 10 al 18 un torneig dels grans, dels importants, dels que, entre moltes altres parelles, s'enfrontaran les millors duples del pàdel territorial. Un torneig dels que creen afició! Tot un espectacle!


4 categories Masculines4 de Femenines [apostant pel pàdel femení], més de 1600€ en premis, quadre de Consolació i WelcomePack amb un DESSUADORA EXCLUSIVA de REGAL per a tots els participants.

 

Els premis seran:

1ªcat. Masculina -> CAMPIONS 200€ // SUBCAMPIONS 120€

2ªcat. Masculina -> CAMPIONS 120€ // SUBCAMPIONS 80€

3ªcat. Masculina -> CAMPIONS 80€ // SUBCAMPIONS 40€

4ªcat. Masculina -> CAMPIONS 80€ // SUBCAMPIONS 40€

 

1ªcat. Femenina -> CAMPIONS 120€ // SUBCAMPIONS 80€

2ªcat. Femenina -> CAMPIONS 80€ // SUBCAMPIONS 40€

3ªcat. Femenina -> CAMPIONS 80€ // SUBCAMPIONS 40€

4ªcat. Femenina -> CAMPIONS 80€ // SUBCAMPIONS 40€

 

Consolacions -> CAMPIONS Classe Particular [x parella] // SUBCAMPIONS Sopar PADELcolors.

 

I tot amb un ambient dintre i fora de les pistes, incommensurable!

Així doncs, no dubteu i participeu-hi!
*Categories en funció de les inscripcions.

Veure contingut complet
12/10/2018

Us presentem el III Torneig x Equips SOLIDARI a benefici de la CASA RONALD McDONALD de Barcelona. Amb l'eslògan "una llar fóra de la llar", les cases Ronald McDonald són llars ubicades prop dels millors hospitals pediàtrics amb la finalitat d'acollir a les famílies gratuïtament durant el llarg tractament d'una malaltia d'un fill/a.
 

Per aquest motiu, PADELcolors amb el suport de diferents patrocinadors -Imaf Assessoria, Gràfics, Sanodon, Solmar, Olegario Estrada Excavacions, OsteoVital, Tot Maquinària i E·Ports- i col·laboradors -McDonald's, CanalTE, Imagina Ràdio, colorsSTORE, Tosca, SportsFevi, Infants Sant Jaume- volem ajudar a la fundació Ronald McDonald aportant el nostre granet d'arena per mirar que aquestes cases solidàries continuïn amb les seves funcions ajudant a moltes famílies que ho necessiten.
 

Serà un torneig de 8 equips de colors format per 6 parelles cada un en una jornada benèfica on la finalitat serà donar a conèixer les funcions de la Fundació Ronald McDonald així com mirar de recaptar el màxim possible i també, per descomptat, gaudir de l'esport que ens apassiona.
 

S'entregarà com a Welcome Pack una camiseta tècnica commemorativa del color escollit per l'equip. Hi haurà urnes solidàries, merchandising, sortejos, etc. durant tota la jornada que durarà el torneig. A més, també tindrem castells inflables per a la diversió dels més petits, gentilesa de Som2 Espectacles!
 

Amb tot, contem també amb la col·laboració especial dels grups de música referents a les nostres terres: Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i ELMA!
 

Per últim, si no pots jugar el torneig, també pots col·laborar sent el JUGADOR 0, fent un donatiu al compte de LA CAIXA: ES43 2100 1191 1902 0008 4175 amb el concepte "PADELCOLORS SOLIDARI".
 

No dubtis en formar-hi part i participa-hi! Gaudeix d'una gran festa benèfica del pàdel! :)

Veure contingut complet
«  ... 6 7 8 9 10  ...  »