App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

02/04/2014

Aquesta setmana s'ha actualitzat el rànquing oficial de la F.C.P (Federació Catalana de Pàdel). El nostre entrenador, Joaquin Gutiérrez, ha vist com tot el seu esforç i sacrifici s'ha vist reflectit en la taula classificatòria. Així, el nostre "Capo" ha estat capaç de mantenir el número #2 de la categoria masculina provincial de Tarragona i ha escalat fins a la posició número #20 de Catalunya.

Destacar també la regularitat de la seva parella de joc, Òscar Neira, que ha mantingut el número #1 de Tarragona i ha pujat fins al número #14 de Catalunya.

Aquest fet doncs, els reafirma i consolida en el circuit català com una gran dupla; fet que provoca que es marquin com a objectiu participar aquest any en algunes de les proves del WPT (World Padel Tour).

El circuit català de pàdel es juga durant tot l'any -de febrer fins al desembre amb tants sòls el mes d'agost de descans- i engloba a les 4 províncies catalanes. A més hi participen jugadors professionals de la talla de Jani Gisbert, Eduard Bainad, Gerard Company, Enric San Martin, Adrian Biglieri o Javi Escalante; tots ells jugadors d'entre els 20 i 40 millors del món.

Aquest fet fa que, sens dubte, el circuit català de pàdel sigui un dels més exigents. Per això ens congratula que el nostre entrenador, Joaquin Gutiérrez, estigui en aquest gran nivell i ens representi allà on va.

Moltes felicitats Capo!

Veure contingut complet
21/03/2014

Això ja ho tenim aquí! En 4 dies arranca el millor torneig de pàdel possible!

Més de 100 parelles, 7 categories (4 masculines i 3 femenines) i 2000€ en premis.

Desitgem que us ho passeu d'allò més bé practicant l'esport que ens apassiona!

Veure contingut complet
18/03/2014

Els jugadors d'elit de qualsevol àmbit mostren amb el seu exemple que també tenen males ratxes on tot sembla més difícil encara i on el concepte "sort" es mostra d'un color gris. No obstant això, el realisme de la línia que dibuixa la carrera esportiva d'un jugador mostra que existeixen moments ascendents amb victòries dominants, altres marcats per l'equilibri de victòries i derrotes, però també, etapes de sensació de fracàs total.

En una situació d'aquest tipus és quan de debò es posa a prova la passió esportiva d'un jugador que lluny de tirar la tovallola, persevera.

Consells per superar una mala ratxa esportiva:

1. Com explica la PNL (Programació NeuroLingüística) recorda que el mapa no és el territori. Per tant, elabora un canvi de paradigma i reconeix la situació que vius sense maquillar la realitat.

2. És impossible superar una mala ratxa al pàdel sense confiança en un mateix. Si tu no creus en tu, llavors, ningú més ho farà. Però a més, si no creus en tu mateix també et condiciones d'una forma negativa en el teu joc.

3. Tota situació present té una causa concreta. Per conèixer la possible causa d'una mala ratxa en l'àmbit esportiu és molt saludable que enumeris les possibles causes del que està passant per poder trobar un remei.

4. Per superar una mala ratxa al pàdel hauràs d'anar aplicant possibles remeis a mode assaig/error fins a donar amb la clau definitiva a través de l'observació.

5. És important que determinis si la causa del teu baix nivell de joc de pàdel és física o emocional.

6. És fonamental que siguis regular en el compliment del teu deure, de la teva rutina esportiva per seguir avançant i crear hàbits positius. Per a això, no et centris en com et sents, si no en quin és el teu objectiu.

7. En una mala ratxa, és molt important que no victimitzes i no et compadeixis a tu mateix.

8. Canvia el concepte "sort" pel concepte treball.

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/como-superar-una-mala-racha-en-el-padel/.html

Veure contingut complet
15/03/2014

En qualsevol moment de la vida, podem triar l'actitud amb la qual, de debò, ens disposem davant la realitat. En el pàdel succeeix el mateix. L'actitud és un aspecte que pot ser tan important o més que la tècnica. Però el curiós és que costa més entrenar l'actitud que la tècnica marcada per una disciplina concreta.

 

Actituds diferents que pot adoptar un jugador de pàdel

 

Per exemple:

•l'actitud conformista de qui es conforma donant el mínim en cada partit.

 

•L'actitud del derrotista que es posa en el pitjor dels casos abans d'hora i es dóna per vençut.

 

•L'actitud del competitiu a l'extrem que no sap perdre.

 

•I per descomptat, l'actitud del triomfador.

 

No obstant això, si el que de debò pesa en la vida és la felicitat, la veritable actitud d'un jugador de pàdel ha de ser passar-ho bé i gaudir el moment.

 

 

Decideix passar-ho bé

 

1. Com explica un proverbi xinès, "no sempre el millor camí és el més curt". Per tant, pren-te el joc amb filosofia.

 

2. Tingues paciència perquè les coses no sempre són com un desitja. L'adversitat també t'ajuda a tolerar la frustració com a jugador.

 

3. Marca't un objectiu a escala esportiva per a cada dia i en acabar la jornada fes balanç per comprovar si ho has complert en les classes de pàdel. En el cas de no haver-ho fet, analitza per què i què pots fer a partir d'ara.

 

4. No et generis expectatives desmesurades perquè llavors, és difícil que la realitat estigui a l'altura de les teves il·lusions. El més intel·ligent és adaptar la teva ment a la realitat; per viure la teva realitat com a jugador i tenir una perspectiva objectiva de la situació.

 

5. Riu-te de tu mateix i pren-te la derrota amb sentit de l'humor. Practica pàdel amb il·lusió perquè aquest és el premi més gros.

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/elige-tu-actitud-para-jugar-padel/.html

Veure contingut complet
«  ... 26 27 28 29 30  ...  »