App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

19/02/2014

En aquest 2014 ampliem les ofertes perquè aprendre a jugar a pàdel sigui més fàcil i accessible. Per a això hem creat dos nous formats de classes: PRE-ESCOLA i GRUP D'ENTRENAMENT O COMPETICIÓ.

El primer d'ells està dirigit a aquelles persones que es troben en una fase d'aprenentatge inicial d'aquest esport. El segon, a aquelles que ja tenen una maduració de l'esport en qüestió i es troben en una fase de competició esportiva.


Creats aquests nous models, PADEL Colors compleix amb una progressió pedagògica segmentada i analítica que et permetrà anar augmentant el teu nivell pas a pas, cremant totes i cada una de les etapes de l'aprenentatge evolutiu del mateix; i sense moure't del centre que has escollit per practicar pàdel.


D'aquesta manera, PADEL Colors t'ofereix la possibilitat de seguir una progressió metodològica d'ensenyament que consisteix en:

 

  • PRE-ESCOLA

  • ESCOLA (iniciació/ perfeccionament/competició)

  • GRUP D'ENTRENAMENT O COMPETICIÓ

  • CLASSES PARTICULARS

     

    Els esperem en el club per a informar-los de les característiques de cada un dels formats de classes. A més, a la secció Escola pàdel del nostre lloc web, també podeu consultar en què consisteixen.

Veure contingut complet
12/02/2014

Hola #bepadelers!

Desembarquem a les Terres de l’Ebre i ho fem organitzant un torneig del BePadel Tour de Tarragona.

A continuació us presentem les característiques d’aquesta prova que se celebrarà els dies 8 i 9 de març a les instal.lacions de PADEL COLORS :

7 categories: 
- Masculina Avançada, Intermitja, Iniciació.
- Femenina Intermitja, Iniciació.
- Mixta Intermitja, Iniciació.


4 partits mínim. Fase de grups més fases finals. Totes les parelles de fase de grups accedeixen al quadre eliminatori.


Trofeus i paleter Lörd per als guanyadors d'avançada.
Trofeus i Ulleres Northweek per als guanyadors d'intermitja.
Trofeus i Vins Cérvoles per als guanyadors d'iniciació.


Trofeus per als finalistes de cada categoria.

Welcome pack amb samarreta commemorativa i gran sorteig de regals final.

Pilota oficial del torneig: Prince Padel Tour

Preu: 22€ una categoria // 38€ dues categories.

PROVA PUNTUABLE PER AL RÀNQUING BEPADEL TOUR 2014.

Més informació i inscripcions a la web: http://www.bepadel.net/ i al 648.287.091

Veure contingut complet
12/02/2014

El pàdel és un esport que no requereix una gran forma física per poder divertir-se practicant-lo. Per aquest motiu cada dia té més aficionats i com a conseqüència… més lesionats.


Però, per què ens lesionem jugant al pàdel? Un alt percentatge de les lesions de pàdel es produeixen per excedir les capacitats que tenen les articulacions, músculs o lligaments respecte a les càrregues que aquestes poden suportar, ja sigui per:


- un excés de treball (moltes repeticions d'un mateix cop, quantitat d'hores de partits…).


- o el temps de recuperació, que si no és el suficient entre partits modifica la capacitat del cos a la resposta esperada.


- la mala preparació abans dels partits és un altre factor important de lesions. El cos necessita un escalfament general i progressiu; si no ho realitzem correctament, davant el primer moviment intens es produeix una lesió, que en el millor dels casos sol acabar en una contractura però també pot produir esquinçaments musculars importants.


- les descompensacions musculars produïdes per les característiques de l'esport produeixen alteracions que sobrecarreguen la musculatura. És important detectar-les a temps i corregir-les, com també compensar-les en el gimnàs per buscar una biomecànica correcta del moviment.


Un cop sabem els motius que causen les lesions, quines són les més comuns en el pàdel? Doncs les articulars, turmells, genolls, colzes i espatlla, seguides de les musculars. Les articulacions es poden lesionar per traumatismes repetits com les tendinitis del maniguet rotador de l'espatlla, el típic colze de tennista o ser totalment accidentals, com els esquinços de turmell o genoll.


La recuperació d'aquestes lesions passa per un treball multidisciplinari en el qual cal incloure: les tècniques de massatge i osteopatia; uns embenats adequats com els funcionals o el Kinesiotaping i un repòs que, de vegades, ha de ser perllongat i en un altre relatiu.


Però a més a més cal trobar perfectament el factor de lesió, ja que cal orientar al jugador perquè corregeixi la postura o el joc, i si és necessari posar-ho en mans d'un entrenador per corregir vicis, ja que la majoria de les lesions són provocades per un mal joc o mala forma física.


 

Informació extreta de: http://padelstar.es/lesiones/lesiones-en-el-padel/.html

Veure contingut complet
08/02/2014

També conegut com a “servei”, el saque en el joc de pàdel és una de les jugades més importants, ja que pot determinar el desenvolupament i el desenllaç d'un punt en un partit.

Així doncs, a continuació s'indiquen alguns consells per executar correctament el servei.


- Direcció. És convenient que variïs la direcció del servei i alternis entre ajustada al vidre, al centre i prop de la línia, així el teu rival no s'acostumarà a rebre o a predir els teus moviments.


- Control.  Aquesta és una de les variables més importants del servei en el pàdel i es refereix a la força que imprimeixes al sacar. Si l'energia és major en el servei, serà més difícil per al teu rival restar la bola, encara que necessitaràs major control per deixar-la en el punt exacte on vulguis servir.


- Profunditat. Has d'alternar entre serveis curts i llargs, que vagin pegats a la línia, així obligaràs al teu rival a realitzar una bona restada. No obstant això, tinguis en compte que un servei curt o llarg en el pàdel t'exigirà colpejar la pilota d'una forma o una altra.


- Posició. Aquest és un punt fonamental a l'hora del saque en el pàdel. És recomanable que tinguis els peus alineats amb la pala; la cara de la pala ha d'estar una mica oberta i la mà que té la pilota ha de començar a l'altura de l'espatlla.


- Impacte. El reglament del pàdel a l'hora del saque diu que en el moment de l'impacte, hauràs de colpejar  la pilota a l'altura (o per sota) de la cintura i considerar aquesta en el moment de colpejar. Has de tenir almenys un peu en contacte amb el sòl quan realitzes aquest moviment.


- Colpejar la bola. Les regles del pàdel exigeixen que la pilota boti en el sòl abans de colpejar-la; és important que deixis caure la bola, no la impulsis per a què boti, ja que això podria portar-te complicacions per a la realització d'un impacte correcte.


Finalment no t'oblidis d'estudiar al rival! Fes diversos tipus de servei: varia la direcció, profunditat i impacte i això et permetrà analitzar millor al teu rival. Presta molta atenció en això, ja que t'ajudarà a guanyar punts.


 

Informació extreta de: http://padelstar.es/tactica-padel/como-realizar-un-buen-saque-de-padel/.html

Veure contingut complet
01/02/2014

En plena crisi, cap altre esport creix en nombre de practicants al nostre país com el pàdel. La demanda multiplica les instal·lacions i només a Tarragona ja hi ha més de 1000 persones federades.

 

Aquest esport triomfa perquè exigeix molt poca iniciació. Per jugar-hi es necessita ben poc; però la pala, que té un protagonisme capital, és, segons l'investigador Francisco Huera-Huarte, clarament millorable. Des del Laboratori d'Interacció Fluid-Estructura, del Departament d'Enginyeria Mecànica de la URV, Huera-Huarte ha arribat a la conclusió que la ubicació i el nombre de perforacions que les pales porten de fàbrica serveixen de ben poc, perquè no les fan més aerodinàmiques.

 

L'investigador ha publicat un treball a la revista científica Journal of Sports Engineering and Technology que analitza la funcionalitat del que els fabricants de pales de pàdel anomenen “forats aerodinàmics”. Huera-Huarte va construir una pala a escala i va anar provant diferents distribucions de forats en un canal hidrodinàmic. D'aquesta manera va poder comprovar el flux d'aigua al voltant de la pala i les forces fluidodinàmiques que es produïen.

 

La conclusió és que des d'un punt de vista estrictament aerodinàmic, l'efecte dels forats en les forces d'arrossegament a la pala són inapreciables. Segons l'investigador, “el jugador difícilment notarà cap diferència entre una pala amb forats o sense”.

 

Tanmateix, al contrari del que passa amb les perforacions fetes a la part central de la pala, segons Huera-Huarte, els forats a la part més allunyada del centre sí que ajuden a disminuir la resistència del cos de la pala a l'aire. Quan els forats es localitzen en aquesta zona, els raigs que es produeixen interaccionen amb l'estela que genera la pala quan colpeja la pilota i fa que les forces aerodinàmiques siguin menors. El fet de tenir-los a la part central provoca que no millori l'aerodinàmica. I si a més de l'aerodinàmica, s'analitza la rigidesa i la durabilitat, el pitjor és disposar-los al centre.

 

La simulació de la pala de pàdel s'ha dut a terme en un canal d'aigua que està dotat de sensors i permet mesurar les càrregues hidrodinàmiques. El canal genera un corrent molt uniforme. L'aigua s'impulsa per unes bombes i el flux va en una sola direcció, sense turbulències. Això permet provar-hi models a escala i estudiar els efectes del flux i l'estela que es genera en contacte entre l'aigua i l'objecte. Per documentar aquest comportament es fa servir velocimetria per imatge de partícules digital (DPIV), una tecnologia que combina fotografia i el làser.

Veure contingut complet
«  ... 31 32 33  »