App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

20/05/2014

El sistema d'entrenament PADEL colors, i en especial el grup de competició, comença a donar els seus fruits gràcies als bons resultats aconseguits pels alumnes que en formen part.

Des de PADEL colors ens congratula l'extraordinària participació dels nostres alumnes en els diferents tornejos, tant locals com provincials, que s'han disputat en les últimes setmanes, així com el paper realitzat pel nostre entrenador Joaquín Gutiérrez.

En el torneig Aldepau Sport que es disputà del 5 a l'11 de maig al club Pàdel Gandesa, aconseguiren alçar-se amb la victòria final en categoria masculina l'Oriol Nadal, juntament amb el seu company Paco Algueró.

No fou menys la nostra figuració en categoria femenina on Loles Arboledas, junt la seva parella Lídia Mestre, es proclamaren campiones. D'aquesta manera, el podi fou copat per una clara representació de PADEL colors.

Aquesta setmana passada, del 12 al 18 de maig, es disputà també el VII Open Plata de pàdel al club tennis Torredembarra, torneig pertanyent al Campionat Provincial de Tarragona, dintre del Circuit Català de Pàdel de la FCP. I PADEL colors també hi va tenir una destacada presència.

D'una banda, en categoria masculina, Joaquín Gutiérrez, va disputar les semifinals del torneig on, juntament amb la seva parella O.Neira, caigueren derrotats després d'un intens partit.

D'altra, en categoria femenina, la nostra jugadora Anna Viñes, que entrena al club dintre del grup de competició, va tenir una excel·lent actuació proclamant-se campiona del torneig, derrotant a la final a la jugadora professional Eva Gayoso.

Ens satisfà i ens enorgulleix veure com els alumnes del grup de competició que formen part del sistema d'entrenament PADEL colors, triomfen en la gran majoria de tornejos en els quals participen. A més, ens reconforta a tirar endavant aquests mètodes d'entrenament i a perfeccionar-los per tal que cada cop siguin millors i més complets.

També cal remarcar l'actuació dels més petits del club. En aquest cas de l'Àlex Checa, que debutà en el Circuit de Menors Burger King a Tarragona, juntament amb un company de Barcelona. Des de PADEL colors, felicitar-lo i animar tant a ell com a la resta del nostre alumnat més jove a continuar entrenant fort com fins ara per competir amb els millors.

Finalment, aquesta setmana també tindrem una representació de PADEL colors a l'Open Bronze que es disputarà a La Pineda, torneig pertanyent al Circuit Català de Pàdel de la FCP. Hi jugaran Joaquín Gutiérrez, Oriol Nadal i Loles Arboledas.

A més, el nostre entrenador J.Gutiérrez debutarà aquest mateix dilluns a la màxima competició possible: al World Pàdel Tour, en concret a la I Prova del Circuit'14 que es jugarà al Real Club Polo de Barcelona. En aquest cas, ho farà disputant la pre-previa contra una parella andalusa.

Cal destacar, que per poder entrar a la pre-previa del WPT s'ha d'estar dintre dels millors 30 jugadors de cada federació. Ens sentim orgullosos que el nostre entrenador formi part d'aquest grup reduït de “cracks” i pugui disputar el Circuit més prestigiós del món padelístic.

A poc a poc, PADEL colors està creixent i cada cop s'està fent més gran. Així ho demostren els resultats del nostre alumnat del sistema d'entrenament. Però també s'està engrandint gràcies a totes les persones que dia a dia veniu a jugar a les nostres instal·lacions. Se'ns dubte sense vosaltres això no seria possible. Per aquest fet, volem continuar animant-vos a què forméssiu part d'aquest, el nostre club. Gràcies!

Veure contingut complet
20/05/2014

Per a completar el torneig MIXTE, el diumenge 8 de juny es celebrarà la I Trobada de pàdel PARES i FILLS. Serà una doble jornada on de matí pares i fills disputaran els corresponents partits junts. De tarda però, serà pares contra pares i fills contra fills.

 

El preu d'inscripció és de 25€ que a més inclou el dinar més una beguda. El límit d'inscripció és el 5 de juny.

 

A per totes!!!

Veure contingut complet
20/05/2014

Per fi! Ja tenim aquí el tan esperat torneig MIXTE. Animeu-vos a participar-hi!!!

 

Es disputarà del 4 al 8 de juny i hi haurà dues categories. Es jugaran un mínim de 2 partits més consolació i els guanyadors obtindran un trofeu més una estada de nit al fantàstic hotel Carlos III, a primera línia de platja.

 

El preu d'inscripció és de 18€ per als socis i de 23€ per als no socis i tots els participants rebran un completíssim welcome pack. El plaç d'inscripció està oberts fins al 2 de juny.

 

No hi podeu faltar!!!

Veure contingut complet
09/05/2014

Jugar a pàdel en l'àmbit amateur és una opció a l'abast de molts, però dedicar-se a això professionalment queda relegat a uns pocs. Així doncs, en aquest article s'intentarà apropar-te al món de la competició professional, els seus pros i contres.

La majoria de jugadors i jugadores professionals han tingut els seus començaments en l'esport a edats molt joves; amb una mitjana de 12 o 13 anys tots ells ja tenien una pala a la mà, o estaven escalfant amb una raqueta de tennis. El que ens indica que per dedicar-se professionalment és necessari començar des de joves i s'ha de renunciar a moltes altres dedicacions.

Un altre aspecte important és que rebis classes de pàdel. Encara que alguns jugadors han arribat a ser top de forma autodidàctica, són els menys. És necessària una bona formació i entrenaments constants. Arribarà un moment de la teva carrera en el qual hauràs de renunciar a un treball o dedicació i apostar el 100% per l'esport i el pàdel. Aquest és probablement el punt més difícil de totes les carreres, ja que pots obtenir els teus fruits o perdre tot el que tens i haver de començar de nou si el pàdel no és el teu futur.

Tot això té el seu cost econòmic al qual a més cal sumar-li que el material esportiu per jugar a pàdel no és precisament barat; almenys no tant com al material necessari per jugar al futbol on únicament necessites una pilota i un camp de futbol.

Si arribats a aquest moment encara tens clar que el pàdel és la teva passió, és a dir, jugues partits i més partits i encara et queden forces i ganes per més, també hauràs d'aprendre a competir i a perdre. Doncs, tan important com saber guanyar és saber perdre, no deixar que una derrota t'enfonsi o fereixi el teu ego per molt temps. En algun moment hauràs d'aixecar-te i seguir entrenant si vols continuar millorant en el pàdel. Recorda que el mateix Belasteguín o Carolina Navarro han perdut partits de pàdel.

Encara que el pàdel és un esport en auge són molt poques les parelles que poden viure exclusivament d'això; i apostar totes les teves cartes a dedicar-te al pàdel en exclusivitat és tota una valentia, encara que, qui no arrisca no guanya. En el tema econòmic s'ha especulat molt sobre si és rendible o no dedicar-se al pàdel professionalment. Per descomptat si alguna cosa es pot assegurar és que no pots esperar els guanys d'altres esportistes que es dediquen al futbol o fins i tot al tennis. Com bé saps, el pàdel és un esport en auge.

Fa un any la revista Padel Absolute publicava algunes xifres sobre els jugadors que més diners guanyaven del WPT. En aquesta llista apareixien jugadors com Belasteguín i Juan Martín Díaz amb uns guanys aproximats de 45.000 euros, Lima i Mieres de 30.000, i d'altres com Gabi Reca de 25.000 euros.

Per descomptat a aquestes dades caldria restar els impostos i sumar altres ingressos com les seves gestions en clubs, patrocinadors, exhibicions, … . Cal matisar que aquestes xifres pertanyen solament a les competicions del WPT, però de qualsevol manera és molt difícil fer-se d'or amb aquest esport. A més es pot observar una relació directa entre el sou dels esportistes i la repercussió mediàtica i social que aquest esport genera. Perquè, si comparem aquests sous amb el de futbolistes, resulten gairebé irrisoris.


 

Informació extreta de: http://www.time2padel.com/noticia/2205-ser-jugador-de-padel-profesional-ingresos-ventajas-y-desventajas

Veure contingut complet
08/05/2014

La col·locació dintre la pista de pàdel és un factor molt important del que moltes vegades ens oblidem, no només en el cas de jugadors principiants, sinó també en el de jugadors més experts.



És normal que els jugadors novells estiguin pendents de la pilota que els han enviat els seus contraris i s'oblidin de la col·locació, però cal tractar d'inculcar que una bona col·locació ens estalvia bastants esforços perquè estant mal col·locats, tot i tenir una bona tècnica, tenim possibilitats d'executar un mal cop.



Hem de diferenciar si estem atacant o defensant per establir la col·locació que adoptarem.



Si estem defensant, ens situarem per darrere de la ratlla de servei i més prop de la paret de fons que de la ratlla, però de manera que, si estenem el braç amb la pala cap enrere, no arribem a tocar la paret de fons, és a dir, no excessivament pegats al vidre. Pel que fa a la paret lateral, a una distància de metre i mig més o menys, que mesurarem tocant amb la pala el vidre lateral i afegint-li un pas lateral cap al mitjà de la pista. En el cas de la devolució del servei ens situarem més prop de la lateral, eliminant el pas afegit, però vigilant per si ens treuen buscant el mig de la pista. Quan executem un cop que ens obligui a desplaçar-nos, tornarem com més aviat millor a la posició comentada.



Tots dos jugadors han d'estar en la mateixa posició, excepte casos particulars en el cas dels professionals, però que no són recomanables per als jugadors d'altres nivells.



Si estem a la xarxa, hem de col·locar-nos en una posició que ens permeti atacar bé les volees de manera que executem el cop amb la pilota per sobre del nivell de la xarxa i també que ens permeti retrocedir amb garanties per rematar. És per això que les circumstàncies de cadascun influeixen en la col·locació a la xarxa, perquè si anticipo bé el cop del contrari i sóc ràpid de moviments puc col·locar-me més avançat per voleiar més agressivament sabent que arribaré a rematar encara que hagi de retrocedir més espai. Si sóc més lent de moviments, anticipo pitjor i per tant em col·locaré més endarrerit amb el que guanyo terreny al globus, però haig d'estar atent per atacar les volees anant-me'n per elles cap a la xarxa.



Els dos jugadors han de moure's lateralment a la par, orientats cap al costat de la pista en el qual els nostres contraris tinguin la bola, com si fóssim els parabrises dels cotxes, buscant cobrir abans de res el cop paral·lel que és el més immediat i podent reaccionar millor davant el cop creuat, ja que aquest recorre més distància, fet que ens proporciona més temps per contrarestar-ho.



Recordem que una bola ens pot obligar a desplaçar-nos a qualsevol lloc de la pista, però després de colpejar tornarem immediatament a una de les dues posicions que hem comentat.

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/tactica-padel/la-colocacion-en-la-pista-de-padel/.html

Veure contingut complet
04/05/2014

*ACTUALITZACIÓ: Des de la secció CAMPIONATS > LLIGA PADELGEST-FAKUN del nostre lloc web, ja podeu consultar a quina categoria us trobeu i dintre d'aquesta, a quin grup us ha tocat. Molta sort a tots/es.

 

1 vs. 1... Un cara a cara... Animeu-vos a jugar la lliga FAKUN PadelGest-pista individual de l'1 de maig fins al 6 de juliol! El campionat constarà de 3 fases, on es jugarà una 1a fase inicial fins al 28 de maig. Després es farà una 2a fase de recuperació del 2 al 8 de juny; i finalment, una 3a fase final del 9 de juny fins al 6 de juliol, dia que es disputaran les finals de la lliga.



La lliga es disputarà en 3 categories diferents (per nivells). Així, els campions i sots-campions de la 1a i 2a categoria rebran de premi una pala FAKUN. A més, el campió i sots-campió de la 3a categoria tindran com a premi material esportiu.


El preu d'inscripció a la lliga FAKUN PadelGest-pista individual és de 20€ per als socis i 25€ per als no socis. Tots els inscrits seran obsequiats amb un complet welcome pack.

Veure contingut complet
01/05/2014

El cap de setmana passat, la jugadora tortosina Anna Viñes arribà novament al capdavant de la classificació de jugadores de pàdel. Aquesta vegada fou a la ciutat de Pamplona, on es disputà una nova jornada del CAMPIONAT d'ESPANYA PER EQUIPS De 2a CATEGORIA.

 

Actualment, l'Anna, forma part d'un fort equip que representa a la ciutat de Tarragona, amb jugadors de la mateixa província, així com amb fitxatges barcelonins. Aquest equip està realitzant una gran temporada, aconseguint un gran palmarès on destaca el triomf en el Campionat d'Espanya de 3a Categoria l'any passat, o quedant campiones recentment en el Campionat de Catalunya per Equips de 1a Categoria.

 

És un orgull per a nosaltres, PADEL Colors, que una jugadora que forma part del nostre sistema d'ensenyament estigui en aquest alt nivell i amb aquesta important evolució esportiva constant.

 

Ens comentava Joaquin Gutierrez (el seu entrenador) que “haver assolit aquestes fites en tan sols 1 any d'exigent competència, és digne de remarcar (#4 de Tgn i #14 de Cat, Campiona d'Espanya per Equips de 2a i 3a Categoria i de Catalunya de 1a Categoria, Campiona del Màster `12 i Finalista Provincial `13). Es requereix una gran disciplina i esperit de sacrifici per estar donant “guerra” al costat de les millors jugadores del món que disputen tant el circuit català com l'espanyol”.

 

Des de PADEL Colors volem donar l'enhorabona i felicitar a l'Anna Viñes i al seu cos tècnic per tan bona progressió esportiva.

Veure contingut complet
«  ... 26 27 28 29 30  ...  »