App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

01/05/2014

La psicologia del pàdel mostra que la ment també és un factor a tenir en compte en el joc i en la preparació física per encarar els partits de pàdel. La comprensió mental que una persona té de si mateixa i l'auto-coneixement és la base per a un bon joc.

 

Quan algú no està a gust amb si mateix o arrossega algun conflicte no pot tenir una bona concentració. A més de controlar les regles del pàdel també has de controlar el teu món emocional.

 

Sis variables psicològiques per a un bon joc

 

1. L'auto-confiança és el grau de seguretat que una persona té en si mateixa. Un jugador que confia plenament en les seves possibilitats és més fort que una persona que, malgrat tenir un enorme talent, dubta de si mateixa i es boicoteja.

 

2. El grau de motivació és un factor determinant en el compromís que un jugador estableix amb el seu objectiu. La motivació t'apropa a la meta d'una forma directa.

 

3. La gestió de l'estrès és fruit d'un bon grau d'intel·ligència emocional en un jugador capaç de desembolicar-se amb naturalitat en una situació de tensió. Per exemple, un jugador que està perdent un partit pot tenir confiança en si mateix i mantenir el control centrant-se en el present.

 

4. Una bona autoestima és vital en el bon joc. La bona autoestima no solament és fruit de la imatge que una persona té de si mateixa, sinó també, s'alimenta a través del reforç positiu i l'admiració dels altres.

 

5. Un bon nivell de comunicació és vital quan es juga en parella perquè la paraula potencia el poder de l'equip. La comunicació implica comprovar que allò que has dit ho comprèn l'altre.

 

6. La intel·ligència emocional és la capacitat de conèixer-te a tu mateix i de controlar les teves emocions. En el joc interfereixen moltes emocions com la il·lusió i l'alegria per guanyar.

 

Així doncs, és molt important treballar la psicologia en el pàdel mitjançant l'aplicació del coaching esportiu. Pots ser el teu propi coach si dediques temps suficient a analitzar els teus punts forts i les teves debilitats. Tenir un bon control emocional t'ajudarà a treure el màxim rendiment de tu mateix durant un partit.
 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/seis-variables-psicologicas-que-influyen-en-el-buen-juego/.html

Veure contingut complet
20/04/2014

Existeixen molts motius i tots ells molt vàlids per fer esport i jugar a pàdel.

 

La primavera i l'estiu són una època de l'any de canvis de ritme on la nostra situació i la nostra perspectiva vital canvia per complet.

 

Fer esport t'ajuda a connectar amb el teu cos, és a dir, amb tu mateix. Sentir-te a gust amb el teu propi cos és de vital importància. Encara més en una època de l'any en la qual tantes persones tenen complexos estètics i sofreixen pels possibles quilos de més; així que va bé practicar pàdel per ajudar a perdre pes.

 

Els complexos estan en la ment, és a dir, és de la forma en la qual et mires a tu mateix, el que determina el teu benestar. L'esport imprimeix una energia emocional tan potent que pot ajudar a mirar-te amb uns ulls nous sota l'òptica d'una nova perspectiva. Així doncs, fora els complexos perquè no serveixen per res.

 

A més, quan fas esport, objectivament, també guanyes en salut, gaudeixes de major flexibilitat i tens un atractiu especial, ja que l'esport és una forma de cuidar el cos.

 

Recorda sempre que fer esport t'ajudarà a sentir-te bé amb tu mateix, i això t'ajudarà a eliminar aquests mals pensaments, com els complexos.

 

Fes esport i no et comparis amb ningú. Segueix el teu propi ritme i la teva evolució, gaudeix de la teva pròpia essència perquè és meravellosa. La primavera i l'estiu és salut a l'igual que l'esport. Per això, no hi ha res com unir ambdós àmbits a través d'un exercici tan divertit com jugar a pàdel en aquesta època de l'any, en la qual arriba el bon temps.

 

A més, aquesta és una temporada optimista en la qual moltes persones s'animen a emprendre nous projectes i a intentar canviar aspectes de la seva vida. Pel que, lluny de l'estrès laboral i de les preocupacions del treball, pots animar-te a conrear una nova afició: jugar a pàdel.

 

En definitiva, a través de l'esport connectes amb tu a nivell físic i mental, guanyes autoestima, seguretat en tu mateix i descobreixes que pots anar més enllà del teu propi límit.

 

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/haz-deporte-para-conectar-con-tu-cuerpo/.html

Veure contingut complet
19/04/2014

A l'hora de jugar a pàdel tot influeix. El tipus de pista, les nostres habilitats i les dels nostres oponents, el calçat, la pala, i per descomptat, el clima (evidentment, no és el mateix jugar a l'hivern que a l'estiu). I això implica també les pilotes amb les quals jugarem el nostre partit, ja que molt probablement afectaran la manera de com colpejar-les.

 

I et preguntaràs: quins aspectes influeixen en les pilotes de pàdel?

 

Com dèiem, les pilotes que emprem en els partits de pàdel condicionen aquest últim, ja que existeixen molts aspectes que poden fer variar el comportament de la pilota mentre juguem.

 

• En primer lloc la pressió que aquesta contingui provocarà un major rebot en impactar contra les diferents parts de la pista: parets, sòl, pala de l'oponent, etc. És per això que no és el mateix jugar amb pilotes noves o jugar amb pilotes ja gastades.

 

• No podem passar per alt els efectes que provoquen el clima i l'altura sobre el nivell del mar en les pilotes. Quan juguem els nostres partits en un ambient fred, les pilotes de pàdel pesen més i reboten menys, mentre que a l'estiu, la calor provoca que les pilotes tinguin més pressió, que siguin més lleugeres i que botin més.

 

• Així mateix, quan disputem partits en ambients humits, les pilotes també sofreixen el mateix efecte que en casos de fred, ja que adquireixen un major pes i per tant, un menor rebot en impactar.

 

Una vegada sabem com es comporta la pilota en les diferents situacions ambientals que podem trobar-nos generalment quan anem a jugar, cal preguntar-nos: quina tàctica podem desenvolupar perquè els efectes no ens enxampin per sorpresa?

 

• Doncs generalment, quan la pilota pesa més i per tant, despedeix menys (recordem que això es dona en situacions de fred i d'humitat), no haurem d'abusar de cops l'objectiu dels quals sigui tornar la bola al nostre camp, ja que com comentem, el rebot de la pilota en aquests casos és menor, per la qual cosa és probable que quedi a mig camí i faciliti el contraatac dels nostres oponents. Aquí el cop de safata serà vital.

 

• Hem de tenir en compte que, quan fa més fred i humitat, els partits solen ser més durs i predomina el joc de defensa.

 

• Segons el nivell d'humitat o si està plovent, cal anar amb compte amb els cops tallats (ja que es controlen molt pitjor), i en aquestes ocasions la majoria dels nostres cops han de ser plans.

 

• Quan fa molta calor i la bola rebota molt, aprofitarem la nostra rematada forta, i fins i tot la rematada per 3, ja que serà més fàcil treure la bola fora de la pista o portar-nos-la al nostre camp. Al seu torn, hem de fer globus sempre segur i alts, si no el rival ens rematarà a nosaltres.

 

Queda clar doncs que l'estratègia en el pàdel és vital.

 

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/tactica-padel/que-tactica-usar-segun-el-clima-y-bote-de-la-pelota/.html

Veure contingut complet
14/04/2014

*ACTUALITZACIÓ: Ja podeu veure el reportatge des del lloc web de CanalTE... Agrair-los enormement el treball realitzat. Gràcies!!!

 

http://canalte.xiptv.cat/els-reportatges-de-les-terres-de-lebre/capitol/aniversaria-padel-colors-14-04-2014

 

Recordeu que igualment el podeu veure per televisió en totes les reemisions que emetran.

 

Atents tots al Canal Terres de l'Ebre... El proper dilluns 14 a les 19.30h s'estrenarà el reportatge que ens van fer sobre el nostre I OPEN Aniversari. Així que no dubteu en seure al sofà amb unes crispetes i una bona beguda i gaudir del reportatge del nostre club.

 

Tots aquells que no pugueu veure'l en l'estrena, no patiu ja que el reportatge s'anirà emetent al CanalTE durant tota aquesta setmana santa. Els horaris d'emissió seran:

 

· Dilluns 14, a les 19.30h
· Dimarts 15, a les 08.00h i a les 09.00h 
· Dimecres 16, a les 16.30h 
· Dissabte 19, a les 23.00h 
· Diumenge 20, a les 16.30h 

Veure contingut complet
14/04/2014

Ja han passat unes setmanes des del nostre “I OPEN ANIVERSARI“, així que, des de PADEL Colors, volem fer una anàlisi retrospectiva de l'organització i la posada en marxa d'aquest, el nostre torneig estrella.

 

En plantejar-nos aquest esdeveniment, vam dipositar molta il·lusió a l'hora de realitzar un torneig en el qual la part esportiva es mesclés amb l'emotivitat i l'esforç que comporta celebrar un any d'existència. Així, apostàrem fortament entregant premis valorats en més de 2.000 € (1.200 € en metàl·lic i la resta en material esportiu específic de pàdel).

 

Fou una setmana completament destinada a la celebració del I Open Aniversari, en què es va poder gaudir cada tarda/nit de grans partits d'un nivell excel·lent, on participaren jugadors/es en diferents categories: 4 de masculines (incloent-hi jugadors de 1a categoria catalana) i 3 de femenines.

 

Fets com la participació de gairebé 100 parelles, la concurrència dia rere dia d'un públic entregat a la causa, el completíssim welcome pack i l'enorme benestar de jugadors i acompanyants durant tota la setmana, aconseguiren que aquest esdeveniment fos realment especial i diferent.

 

Per acabar, cal destacar l'esforç i la millora de jugadors/alumnes locals que són part del nostre sistema d'ensenyament PADEL Colors -siguin aquests de l'escola o preescola de pàdel o del grup d'entrenament o classes particulars- i han aconseguit pujar al podi de les seves respectives categories. Així, jugadors/es com O. Nadal, Paco i Francesc Crisol, M. Príncep i M. Mestres, M. José Royo, V. Mars, C. Llamosí i C. Giménez, Loles A., T. Navarro i C.Beguer o A. Audi i A. Fernández, protagonitzaren un paper meritori durant tot el torneig.

 

PADEL Colors vol felicitar a tots els participants per comptar amb nosaltres i acompanyar-nos durant tota aquella setmana tan màgica per a nosaltres.

Veure contingut complet
13/04/2014

En el pàdel, igual que en qualsevol altre esport, quan una persona té esperit guanyador, descobreix que el veritable poder no només és tècnic i assolit a través de l'entrenament, sinó també, mental. És a dir, el fet de poder mantenir un bon nivell de concentració és clau per atreure la bona sort i aconseguir tenir un esperit guanyador al cent per cent.

 

Coaching per a ser un esportista d'elit

 

En primer lloc, marca't objectius. Existeix una distància entre el teu estat actual i el teu estat desitjat: On t'agradaria arribar en un marge de sis mesos? Elabora un pla d'acció i un programa per aconseguir les teves metes. Per exemple, pot ser que sigui una bona idea intensificar els teus temps d'entrenament o a l'inrevés, també pot ser que necessitis incrementar moments de descans en cas que estiguis treballant molt fort.

 

Conrea el pensament positiu dins de tu. No et comparis amb sensació d'inferioritat respecte del rival. Centra't en tu mateix, en els teus punts forts i potencia'ls, ja que així també es redueixen les manques normals en qualsevol jugador. Sigues realista amb les teves possibilitats presents. Ets un jugador veterà o per contra portes poc temps jugant a pàdel? Depenent de les circumstàncies, la situació també canvia.

 

Elimina del teu vocabulari la paraula fracàs o derrota perquè els fracassos no existeixen, solament existeixen resultats no desitjats. Conrea la serenitat i no tinguis pressa: recorda que una victòria es guanya en cada petit detall; per tant, intenta tenir esportivitat en tots els sentits, també, en el tracte cap al company. Si perds un partit, sigues honest i felicita'l amb humilitat en acabar el joc. Ja a casa teva, intenta analitzar què has fallat per poder corregir els teus possibles errors de cara al futur.

 

Recorda que els límits i els murs estan a la teva ment. Per tant, intenta ser el teu millor amic i no el teu pitjor enemic. Dins teu tens l'esperit d'un campió de pàdel. Deixa que surti a la llum.

 

Consells per a pensar com un campió

 

· Creure en tu mateix - En primer lloc, has de creure en tu mateix i treballar el teu amor propi perquè si tu no tens confiança en tu, llavors, ningú pot transmetre't aquesta força. A més, si tu no creus en tu mateix, tampoc ho faran altres persones.

 

· Treball - Existeixen persones que confonen el talent amb la falta de treball. Un talent en el pàdel és aquell que té unes qualitats físiques idònies per destacar però a més, treballa intensament per entrenar-les. En cas contrari, les habilitats també s'atrofien.

 

· Constància - La constància és bàsica per tenir la ment d'un campió en el pàdel. És a dir, no pots esperar resultats immediats sempre perquè cada jugador té el seu ritme i el seu temps. L'important és treballar de valent.

 

· Tu ets únic - Quan interioritzes d'una forma real i autèntica la idea que tu ets un ésser únic, llavors, també guanyes confiança i autoestima.

 

· Motivació intrínseca - Per tenir la ment d'un campió com a jugador de pàdel és indispensable que t'agradi aquest esport en el seu grau màxim. En cas contrari, aviat trobaràs altres prioritats a la teva vida.

 

· Pensament positiu - L'èxit comença abans al teu cap que en la realitat, a través de la teva actitud i el pensament positiu. Per destacar en el pàdel, en primer lloc, has de creure que pots fer-ho.

 

· Capacitat de sacrifici - Quan vols destacar en un àmbit, llavors, has de sacrificar-te i renunciar a altres coses perquè ningú pot arribar a tot. Un campió estableix un ordre de prioritats en la seva vida i l'esport està en el cim de les seves expectatives.

 

· Vocació - La vocació esportiva que senten algunes persones en jugar a pàdel també actua com un motor essencial en la vida.

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/coaching-deportivo-como-tener-la-mente-de-un-campeon/.html

http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/8-tips-para-tener-la-mente-de-un-campeon-deportivo/.html

Veure contingut complet
12/04/2014

Un jugador es disposa a treure. El resultat: 5-4 en contra amb punt de break per als seus contrincants. El seu company li crida: “Vinga home, no em fallis aquest punt”. I saca.

 

En una altra pista, situació semblant: amb 6-5 en contra i punt de break. El company del qui treu diu: “Ànim que podem. Guanyarem això, sigui com sigui”.

 

I una altra opció. També amb un marcador de 5-4 a baix, traient i amb punt de break per als contraris, la parella del que treu expressa: “Saca a la T. Fem el que ja sabem que podem fer després d'un servei a la T”.

 

Veure contingut complet
«  ... 26 27 28 29 30  ...  »