App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

15/01/2014

En aquest article es destaquen els pilars bàsics que tot jugador ha de tenir com a referència per treure el màxim de si mateix en els partits.


1. Estiraràs abans dels partits: abans d'entrar a la pista dedica 5 minuts a estirar correctament, i desperta als teus músculs.
Fer estiraments abans del partit farà que els teus músculs estiguin més preparats per començar el joc i que siguis més ràpid tant en els teus desplaçaments com en els cops inicials. Amb només 5 minuts d'estiraments podràs evitar possibles lesions.

2. Aprofitaràs el servei: un bon servei et donarà el control del punt.
Dóna tot de tu mateix en el servei. Busca la màxima profunditat i intenta confondre al rival. No li deixis que s'acostumi al teu servei, en la varietat està el joc.

3. Parlaràs amb el teu company: tracta al teu company com t'agradaria que et tractés a tu.
Tenir una bona comunicació amb el teu company és primordial al pàdel. Intenta complementar-te amb ell fins a aconseguir conèixer amb anticipació i amb bastant precisió com jugarà una bola el teu company. Recolza'l en tot moment i guanya't la seva confiança. 

4. Seràs positiu en tot moment: no abandonis mai les teves ganes de guanyar.
Mantingues la teva auto-confiança durant tot el partit i el teu rendiment no baixarà en cap moment. Per no perdre l'actitud marca't metes realistes i juga el teu partit punt a punt i sobretot, centra't a millorar.

5. Jugaràs un globus sempre que puguis: col·loca els globus per darrere dels contraris.
Aprofitant bé aquests cops et permetran passar de defensar a atacar i aconseguiràs la iniciativa en el joc. Els globus aconsegueixen posar nerviós al rival i el que forçarà el seu error.

6. Guanyaràs la xarxa: i guanyaràs més punts.
Has de ser ràpid i àgil i aprofitar el moviment del servei per fer-te amb la xarxa i mantenir-te a dalt. Per a això els teus moviments han de ser precisos, perquè en aquest punt de la pista el temps de reacció es limita molt.

7. Cobriràs tots els espais: en coordinació amb el teu company.
Avançareu i retrocedireu al mateix temps. Has de comptar amb el teu company per no deixar cap espai sense marcar, per a això és molt important el tercer manament.

8. Tindràs paciència: per assegurar-te els punts.
Manté el teu joc sense precipitar-te. Tingues en compte que al pàdel guanya els qui cometen menys errors. Pensa bé els teus punts i dirigeix la bola on més treballi al rival. Aconsegueix definir els teus punts i tindràs el partit.

9. Analitzaràs al teu rival: fins a controlar el seu joc.
No li treguis ull al teu rival i descobreix quins cops li resulten més difícils. Aconsegueix que li costi restar, sorprèn-lo de tant en tant i fes que es cansi.

10. Descansaràs després del partit: comentant les jugades.
Dedica un temps a relaxar-te amb els teus companys i aprofita per comentar les jugades. Aprendràs dels teus errors escoltant la versió del partit dels teus rivals.

 

Informació extreta de: http://padelelsilo.com/blog/los-10-mandamientos-del-padel/

Veure contingut complet
13/01/2014

A la secció Escola pàdel podeu consultar les tarifes corresponents al nou any tant de les classes particulars com de l'escola de pàdel. Animeu-vos a millorar el vostre joc amb els millors professors possibles.

Veure contingut complet
13/01/2014

Has acabat de jugar un partit de pàdel i l'has guanyat; o bé, l'has perdut. La clau no està solament en el resultat, està en com has jugat.

 

Les tres preguntes fonamentals que has de fer-te després d'un partit, que t'ajudaran a millorar i la teva auto-motivació pel progrés augmentarà són:

 

1.Què he fet BO en el meu joc avui?

2.Què podria haver fet MILLOR?

3.COM podria perfeccionar aquests aspectes del meu joc on necessito millorar?

 

Particularment no em cenyiria exclusivament al pàdel, ho extrapolaria al món laboral, al personal, a l'esportiu, al de l'amistat, etc.


BO? MILLOR? COM? Veuràs que totes les preguntes es fan de forma positiva. Mai preguntar-nos en què hem fallat (que és el que habitualment es fa). Pregunta't:

 

· Què he après avui?

· Quina experiència vull recordar del partit d'avui?

· Quina ha estat la decisió crítica que he pres avui en el partit?

· Si pogués canviar alguna cosa del partit, què seria?

 

Existeix un costat positiu en totes les nostres experiències, sigui el que sigui el resultat. Hi ha possibilitats d'aprenentatge en tot el que fem. Sempre estem creant una memòria emocional de la qual el nostre cos i ment s'alimentaran en el futur: es tracta de l'auto-comprensió, amb la qual podrem millorar en tots els aspectes i, en el que ens pertoca aquí, en el pàdel.

Informació extreta de: http://www.xpadel.com/bueno-mejor-como/

Veure contingut complet
12/01/2014

Per tots aquells que porteu molt temps jugant a pàdel, tota aquesta terminologia us sonarà, encara que potser hi hagi un parell de termes que us quedessin per aclarir o dels quals no tinguéssiu coneixement. Però a qui sens dubte li anirà genial aquest article és a tots els que heu començat fa poc, o els que esteu començant ara, perquè quan el vostre professor o company d'equip us digui algun d'aquests termes no poseu cara d'haver-ho comprès (assentint amb el cap, però mirant a un altre costat) i després us poseu a buscar en el mòbil com a bojos. Estigueu atents perquè a continuació es descriuran alguns dels conceptes més importants del pàdel:


1. Zona de perill: Es tracta d'aquella zona de la pista que queda entre la zona de la xarxa,  on volegem i la zona de fons, després de la línia de fons. Obté aquest nom per indicar que es tracta d'una zona de trànsit, en la qual no es pot romandre molt temps,  ja que deixem molts buits.


2. Pujar a volejar: Una volea és un tipus de cop tècnic en el qual es colpeja la bola abans que arribi a botar. Típicament, aquest tipus de cops es realitzen prop de la xarxa, per això quan es parla de volejar es pressuposa que és en aquesta zona. Pujar a volejar és una expressió que s'usa per indicar que hem de pujar a la xarxa.


3. Portar la bola: Quan parlem de portar la bola, ens referim al fet que la bola torni al nostre camp després d'efectuar un smash. “Portem la bola” de nou cap a nosaltres, impedint que els contrincants puguin arribar a colpejar-la.


4. L'australiana: Es tracta d'un estil de joc tàctic diferent a l'habitual, on els jugadors mai intercanvien la seva posició. És a dir, el que està a la dreta sempre està a la dreta i el de l'esquerra sempre a l'esquerra. Això s'aprecia millor en el servei on, per exemple, el jugador de la dreta en el seu servei des de l'esquerra, ha de pujar completament en oblic per agafar la seva posició de dreta.


5. Doble paret: Quan parlem de la doble paret, ens referim a la cantonada de fons que es forma entre les parets laterals i la paret de fons. Ens referim típicament a colpejar la bola de manera que la pilota, després de botar en el sòl, colpegi en una paret i després en l'altra.


6. Globus: És un cop tècnic molt usual i fonamental en el pàdel. Es tracta d'un cop de dreta o revés amb terminació més elevada que fa que la bola s'elevi molt. Això s'usa per aconseguir passar la bola per sobre dels jugadors rivals que estan a la xarxa, per tirar-los al fons de la pista.


7. La "tonteta": Es tracta d'un cop per quan estem en el fons de la pista i no volem fer un globus o un bloqueig, que permet canviar el ritme de joc. Es tracta d'una espècie de deixada des del fons. És un cop de dreta o revés des del fons de la pista que col·loquem la pilota el més a prop possible de la xarxa. Pretén que els oponents que estan a la xarxa, no puguin atacar la bola doncs els queda per sota del nivell de la xarxa, havent d'aixecar-la molt per retornar-la.


8. Liftada o top-spin: Es tracta d'un tipus d'efecte que s'aplica sobre la bola en el colpeig que aconsegueix que la bola surti cap amunt després de botar en el sòl. S'aconsegueix embolicant la bola amb la pala en el seu impacte, des de la part superior fins a la part inferior de la mateixa. Per a això el moviment de la pala és com de baix a dalt, com si tractéssim de raspallar la bola ràpidament per damunt. En el pàdel, aquest tipus d'efecte es realitza típicament en rematades creuades.


9. Smash per tres i per quatre: Un smash per tres o rematada per tres, consisteix en un colpeig liftat i creuat que fa que després de colpejar en la paret de fons, torni amb trajectòria obliqua i surti per la paret lateral quan aquesta mesura tres metres. Si la traiem per 4 metres, és un smash per quatre. Penseu que un smash per quatre també es denomina per definició a aquell que després de colpejar en el sòl, surt per la paret de fons, que mesura també quatre metres.


10. Quadre de servei: El quadre de servei és la zona que queda entre la xarxa i la línia de fons de la pista. Al seu torn, aquesta zona es divideix en dues, creant els dos quadres de servei de cada zona de la pista. S'anomena així ja que són les zones on ha de botar la pilota en el servei.

 

Sens dubte aquestes definicions us seran de gran utilitat per familiaritzar-vos en l'argot del pàdel.

*Informació extreta de:http://padelelsilo.com/blog/el-diccionario-en-el-padel-i-parte/

Veure contingut complet
09/01/2014

Al nostre apartat de tarifes podeu consultar els preus corresponents al nou any. Preus irresistibles i adaptats segons edats, parelles, famílies, etc. I no dubtis en fer-te soci per poder gaudir de grans descomptes!

Veure contingut complet
09/01/2014

Si us agraden els vídeos, no dubteu en fer un cop d'ull a la nostra secció VÍDEO Colors del menú multimèdia. Podreu trobar tant vídeos propis com grans partits del World Padel Tour, així com els respectius programes del WPT.

Veure contingut complet
07/01/2014

Ja han arribat! Ja estan aquí! Algunes de les fotografíes dels tornejos que s'han disputat al PADEL Colors ja les podeu disfrutar desde la nova secció FOTO Colors del menú multimèdia del nostre propi lloc web. Gaudiu-les!

 

 

Veure contingut complet
«  ... 31 32 33  »