App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Noticias

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Noticias

30/01/2014

Arriba el Carnaval a PADEL Colors i què millor que jugar un torneig de pàdel per equips el pròxim 15 de febrer? Hi haurà 8 equips (hippies, superherois, pallassos, presos, zombis, bebès, indis i raperos) formats per 6 parelles cadascun (nivell 1-6). Es jugarà mínim dos partits amb consolació. El preu d'inscripció inclou beguda i welcome pack. I per suposat, els guanyadors tindran premis.

No dubteu i animeu-vos a participar-hi! Ens veiem al Colors... .

Veure contingut complet
28/01/2014

Aquest passat cap de setmana, a les instal·lacions esportives del Club de Tennis Reus Monterols, es disputà una nova edició del “MÀSTER PROVINCIAL DE TARRAGONA 2013”, on es reuniren les 8 millors parelles de pàdel del rànquing tarragoní.

El nostre club, PADEL Colors, ha estat representat en aquesta edició del “Màster” per la nostra “jefa” Loles Arboledas (jugadora #28 de Tarragona) i pel nostre entrenador Joaquin Gutierrez (jugador #2 de Tarragona i #27 de Catalunya). Ambdós caigueren derrotats a la fase de classificació i semifinals respectivament.

Aquest cop cal destacar l'actuació de la tortosina Anna Viñes. Després d'una clara victòria per 6/4 6/3 a la final, es proclamà campiona del “Màster” de la primera categoria femenina, convertint-se així en la primera jugadora ebrenca en aconseguir aquest guardó.

Actualment A.Viñes es troba en un gran estat de forma esportiva defensant el lloc #4 de Tarragona i #21 de Catalunya. Així, l'Anna està finalitzant un molt bon any padelístic després d'haver aconseguit un campionat d'Espanya per equips, unes semifinals de Gran Slam i un torneig Plata, a més de l'esmentat triomf en el “Màster”.

A PADEL Colors estem molt contents de tenir a jugadors/es amb aquest alt nivell esportiu, entrenant-se cada setmana amb nosaltres. Donem l'enhorabona a tots ells i, des d'aquí, animar a tots els nostres clients a continuar gaudint d'aquest esport que tant ens apassiona.

 

Veure contingut complet
26/01/2014

En un partit de pàdel, la confiança d'un jugador en la victòria també varia en funció de les característiques de l'oponent: quan un jugador sap que està enfront d'un rival superior, llavors, ha de fer major esforç i concentració mental a l'hora de no boicotejar el seu joc amb pensaments negatius. Com mostra el coaching, la veritable fortalesa d'un jugador està en la seva ment.


En principi jugar contra rivals de pàdel que són millors que nosaltres pot ser un fàstic, perquè en teoria el més normal és perdre la partida.


Doncs bé, sabent que no tenim pressió i que si perdem, no decebrem, tenim molt a favor nostre. A més, si li plantem cara durant el partit, la pressió per al rival augmentarà. També pot ser que el rival no jugui amb una intensitat màxima, per la qual cosa si plantegem un bon partit i amb una mica de sort, aconseguirem que s'afebleixin psicològicament i jugui per sota del seu nivell.


Algun dels consells per guanyar a un rival superior que us proposem són:


1. En primer lloc, identifica els seus punts febles. Fins i tot els millors jugadors tenen debilitats, per tant, intenta identificar-les per poder actuar sobre elles en un partit.


2. De la mateixa manera, identifica quines són les teves fortaleses per poder potenciar al màxim aquests punts forts i ser optimista davant la derrota.


3. En tercer lloc, centra't en el present de cada joc, viu aquest minut. Però no pensis en el passat, perquè llavors, si vas perdent, pots donar-ho tot per perdut abans d'hora. I si vas guanyant, pots confiar-te a l'excés.


4. Improvisa en el joc, fes canvis de ritme, utilitza diferents tècniques; en definitiva, sigues imprevisible per desconcertar el màxim possible al teu oponent.


5.  Aconsegueix el màxim de concentració des de la primera bola fins a l'última, lluitant-les amb una actitud guanyadora.


6. No mostris actitud d'empipament, descontent o debilitat. Els rivals no han d'apreciar la nostra debilitat. Devem animar al company quan falli i felicitar-lo en els seus encerts.


7. Pensa que no tens res a perdre i sí molt que guanyar, i així traslladarem la pressió al rival sense que nosaltres ens estressem jugant a pàdel.
 

8.Tàcticament has de ser molt agressiu: volejar ràpid, colpejar una smash amb força i jugar al límit, amb el que pressionarem encara més als nostres rivals.


9. Planteja un partit desordenat i caòtic, per així buscar la sorpresa del rival i que no es trobin còmodes.


10.  Intenta ser competitiu i mantenir un marcador parell, per a què tot el vist anteriorment no es torni en contra nostra.

I sobretot, confia en tu! Confia en totes les teves possibilitats!


 

Informació extreta de: http://padelstar.es/tactica-padel/consejos-al-enfrentarse-a-un-rival-teoricamente-superior-en-padel/.html

http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/cuatro-consejos-para-derribar-a-rivales-muy-superiores/.html

Veure contingut complet
23/01/2014

Hem de tenir molt present que al pàdel guanya qui menys falla. Això vol dir que no sempre cal colpejar amb duresa la bola, sinó que cal escollir el cop adequat segons la situació del joc.


De vegades perdem punts i generalment li donem la culpa a una mala tècnica en els cops o, fins i tot, no sabem a què es deu l'errada. Així, podem acabar un partit de pàdel amb derrota sense saber el perquè hem fallat.


És difícil analitzar ràpidament quines van ser les conseqüències d'una errada, però és vital per millorar el rendiment en els nostres partits de pàdel. Per això hem de practicar i tenir en compte si el cop escollit va ser l'adequat per a aquella situació. Per aquest motiu hauríem de resoldre algunes d'aquestes preguntes:


Que em permet fer la bola? Per exemple, si estem en una volea, però ens ve una bola que impactem a una altura menor de l'altura de la xarxa, seria una mala elecció voler pegar fort a la bola.


Des d'on executo el meu cop? No és el mateix realitzar una volea prop de la xarxa que des de la meitat de la pista.


Estic ben col·locat a la pista? Ja que per exemple, si estic a la meitat de pista, no puc deixar passar una bola de paret perquè aquesta no tindrà el rebot suficient.


Quins són els meus millors i pitjors cops? Qüestió vital per saber si podem arriscar una mica més o potser assegurar el cop.


Com i on està situat el meu company? Ja que si el nostre company estigués mal col·locat a la pista, el més adequat seria realitzar un globus per col·locar-nos. Cal recordar que el pàdel no és un esport individual.


On estan situats els meus rivals? Sempre hem d'atendre als nostres rivals. Per exemple, si els rivals estan col·locats a la xarxa tapant correctament els buits, realitzar una bola baixa seria un error encara que la realitzem tècnicament bé. Seria més adequat realitzar un globus per guanyar la xarxa.

Saber analitzar aquestes preguntes ràpidament és vital per a jugadors de tots els nivells; per descomptat, incloent professionals. Sovint veiem jugadors que aparentment posseeixen tots els recursos tècnics i no tenen bons resultats. L'explicació és que NO escullen el cop adequat per a aquella situació (prenen males decisions).


Aquest criteri també ajuda a desmitificar la creença que el bon jugador és aquell que pot jugar la pilota on i com vol, ja que en el pàdel també són vitals altres factors com: saber jugar amb el nostre company, intuir que farà el rival, predir la direcció que agafarà la bola, escollir el cop correcte segons la situació, estar concentrat durant tot el partit, etc.


En respondre les preguntes hem posat alguns exemples, encara que en el pàdel hi ha milions de situacions diferents. Per això, hem de practicar el fet d'analitzar la situació del joc en la qual ens trobem, sense encegar-nos tan sols a realitzar una tècnica perfecta i guanyar un punt espectacularment.


No hem de pensar únicament en el cop que anem a realitzar, si no en la situació que produirà després. Pensem en l'exemple que hem posat en respondre la pregunta: On estan situats els meus rivals? Hi ha errors d'elecció que són molt més subtils i difícils de veure que aquest exemple, però el concepte fonamental és que aprenguem a escollir el cop a executar interpretant:


- El lloc de la pista on estem col·locats com a parella (ex: fons de la pista, el meu company mal col·locat, etc.).


- El lloc de la pista on estan col·locats els nostres rivals (ex: apegats a la xarxa, fons de pista, etc.).


- Possibilitats que ens dóna la bola (ex: bola fàcil que puc pegar o fer globus, etc.).

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/tactica-padel/elegir-el-golpe-correcto/.html

Veure contingut complet
20/01/2014

Ja gairebé és l'hora, a punt d'entrar a la pista (penso..., mentre veig els meus rivals ajustant-se les seves sabatilles i al meu company fent lleugers estiraments). Ens saludem, gens especial, un simple “bones” i entrem a jugar. És el moment… sona el *PSHHH d'un pot de boles nou obrint-se; ja no hi ha marxa enrere. La FERA que hi ha dins meu està alliberada i solament pensa en una cosa….colpejar la bola amb extrema duresa i portar-me-la de tornada!!


Encara que sembli l'inici d'un llibre o d'una pel·lícula en realitat és un pensament molt comú que se'ns ve a la ment en el moment de començar un partit. Donar tot el que portem dins i aconseguir el nombre més gran de cops definitius que puguem.


Un d'aquests cops és l'smash pla, descarregant adrenalina i colpejant violentament la bola perquè quan reboti a la paret torni cap al nostre camp. És un cop definitiu si s'executa bé, però cura si no seleccionem bé el moment d'executar-lo; ens podem emportar més d'una sorpresa.


Si aconseguim tenir una bola clara per poder fer un smash fàcil i amb comoditat, hem de tenir en compte 2 aspectes per portar la bola de tornada: força i tècnica.

Sense tècnica, pots portar-te la bola al teu camp pegant-li un bon smash pla a la bola (depenent del colpeig pots portar-te-la o treure-la per 4).

Amb tècnica (arqueig de cos i flexió de genolls), no necessitaríem tanta força perquè el rebot de la bola contra el vidre, amb l'efecte que porta, farà que la bola surti disparada cap amunt.

Si combinem ambdues, l'smash serà tant plàstic com definitiu, ja que la bola tornarà a una altura i velocitat impossibles d'aconseguir tornar pels nostres rivals.


Ser capaços de fer-ho bé, omple d'orgull i allibera molta adrenalina a la persona que ho realitza però… cal saber llegir la situació del partit. Si veiem la nostra posició i la del contrari, no tots els globus fàcils han d'acabar en un smash pla per portar-la de tornada.  

 

Un exemple és veure els nostres rivals avançant-se molt quan creuen que trencarem la bola per intentar portar-nos-la i així intentar tocar-la prop de la xarxa com qui està caçant papallones. En aquest cas, és més efectiva, per exemple, una deixada suau, creuant la bola amb efecte perquè quan reboti a la paret es quedi morta prop d'ella.


Encara que sigui un cop fàcil, pot posar-nos en dificultats. No hem de confiar-nos mai ni deixar que l'obsessió ens encegui. L'important no és un sol punt sinó la suma de tots el que ens fa guanyar el partit.


 

Informació extreta de: http://www.bepadel.net/noticia/7

Veure contingut complet
17/01/2014

La psicologia és un dels factors més importants en qualsevol esport, per no dir el més important. La diferència entre la gran majoria de jugadors professionals radica en la seva preparació mental: destaquen aquells que tenen una capacitat de concentració i de suportar pressions molt superior a la resta.


En l'àmbit amateur, no obstant això, l'apartat psicològic és un dels punts més oblidats i, encara que tothom sap i admet que és un factor clau, la realitat és que molt pocs ho entrenen seriosament.


Al pàdel, la psicologia pren major importància si cap, ja que en ser un esport d'equip, no solament cal preparar-se un mateix, sinó que cal preparar en conjunt tots els aspectes psicològics perquè la parella sigui una parella de garanties. És de sobres conegut el cas, molt comú, de perdre contra jugadors de nivell inferior, i tot ve donat per una mala preparació mental dels partits.


Així doncs, aquí es presenta una llista de consells amb els quals podrem afrontar millor els partits i estar més concentrats.


· Lluita totes les boles fins al final. Saps que no arribes? Intenta-ho de totes maneres, et donarà confiança per seguir intentant-ho i atemorirà als teus rivals, que veuran com lluites sense parar.


· Evita els gestos, crits i menyspreus. Pensa que jugues amb un company; per tant t'ha de veure concentrat. A més a més, el rival, si et veu flaquejar -llançant pilotades, cridant o donant cops, etc.- notarà que estàs dèbil i t'atacarà més vegades. I a més, semblar impassible davant qualsevol cosa fa que els teus rivals es tornin bojos (intenta no immutar-te davant de cap situació).


· Rituals. Són maneres de seguir concentrat. Intenta-ho! Busca el teu ritual, el teu “modus-operandis” en els partits. Sigui el que sigui, per estrany que sembli, fes-ho. T'ajudarà a seguir concentrat en els partits.


· Juga sempre igual. El pàdel, com gairebé tot en la vida, no deixa de ser una mera repetició de situacions. Si jugues sempre al 100%, t'acostumaràs a aquest nivell i lluitaràs igual en tots els partits. No obstant això, si constantment jugues a diferent revolució, no sabràs mai com afrontar els partits i pensaràs massa.


· Pensa. Sembla obvi, però la diferència entre dos jugadors moltes vegades radica en la decisió de les boles. Si el rival és millor que tu, intenta fer coses diferents. Si el rival t'està trastornant, frena el joc. Moltes vegades la clau per guanyar radica en pensar com guanyar. Aquest fet que sembla tan obvi, no l'apliquem. I en això es basa el pàdel. No sempre guanya el millor tècnicament, sinó que influeix la piràmide d'aspectes mental > físic i tècnic-tàctic.
 

· Juga tornejos; molts! Creus que no estàs preparat per jugar tornejos? Et guanyen sempre? És igual, segueix jugant. Acostumar la ment a situacions de pressió i situacions de competició, et farà viure experiències que no viuràs en partits normals o entrenaments, i farà que siguis capaç de treballar aspectes que sense tornejos no podries treballar.


· El teu company existeix; escolta'l. És importantíssim, vital, que parlis amb el teu company. Comenteu quines coses no us agraden a la pista, quins comentaris no s'han de fer, etc. Millor serà el teu joc si la relació entre els dos és fluïda, ja que un dels punts claus en qualsevol camp és l'ambient positiu.

 

Informació extreta de: http://www.padelshot.com/la-psicologia-en-el-padel.html

Veure contingut complet
16/01/2014

Com tots sabem el pàdel és un esport de dos i per tant les relacions entre companys passen a prendre vital importància en el desenvolupament del joc. És indispensable entendre que s'ha de jugar “en equip” i més encara en un esport on tot depèn de dues persones solament. Si hi ha frecs, xocs o discussions a l'excés, segurament aquestes mateixes influiran en el rendiment d'ambdós.


Si bé les relacions personals són complexes, tenint en compte els següents punts podem aconseguir una bona entesa entre companys i millorar com a parella de pàdel:


1.Tots hem de tractar de recolzar al nostre company en tot moment, sense fixar-nos en els resultats ni en els acompliments individuals. Això no vol dir que no puguem “assenyalar” o fer “crítiques constructives”, però sempre mesurant les formes, i buscant el bé comú.


2.Cal tenir especial cura amb aquells dies en els quals al nostre company no li surt res i, en lloc d'exercir pressió, tractar de treure-li pes de damunt, animant-lo i sent optimista, per evitar que acabi embrollat en els seus propis errors.


3.També hem d'aprendre a ser “receptius” i a reconèixer els nostres errors, en cas que el nostre company sigui qui ens marqui algun d'ells. Reconèixer les nostres debilitats pot resultar clau per potenciar les nostres fortaleses.


4.El diàleg en la parella és fonamental per aconseguir un bon enteniment en el joc, i arribar a una “estratègia comuna” per la qual lluitem ambdós per igual, cadascun aportant el que correspongui. Si en lloc de tirar els dos per al mateix costat, cadascun decideix jugar al seu joc, per no haver-se posat d'acord, el resultat serà segurament negatiu.


Per poder ser un bon company, no hem d'oblidar mai, que la persona que tenim al costat intentarà fer sempre el seu millor joc, i que algunes vegades no li sortirà, però que no és alguna cosa intencional sinó ocasional. Recordar que a nosaltres també ens pot passar, i que ambdós entrem a la pista per guanyar, encara que de vegades el destí ens jugui una mala passada.
 

Informació extreta de: http://padelstar.es/tactica-padel/el-padel-deporte-de-equipo/.html

Veure contingut complet
«  ... 31 32 33  »