App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

10/05/2016

Ja tenim preparat el cronograma de tornejos que se celebraran a les nostres instal·lacions durant aquests pròxims mesos d'estiu per tal que us podeu planificar i apuntar-vos a tots aquells que vulgueu disputar.

 

Us hem organitzat un circuit nocturn de pàdel amb diferents competicions que ens faran gaudir de les nits d'estiu practicant l'esport que més ens agrada en un ambient increïble. Pàdel + Música + Festa + Gin's...

 

T'hi podràs resistir? :)

Veure contingut complet
04/04/2016

El pròxim dilluns dia 25 d'abril arranca el tan esperat Torneig MIXTE PARADORES Tortosa!

Estarà conformat per 3 categories on es disputarà un mínim de 2 partits (amb quadre de consolació).

El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 23€ per als no socis i inclou un welcome pack (obsequis de PARADORES Tortosa) amb un refresc i fruita.

Pel que fa als premis, gentilesa de PARADORES Tortosa, per als campions de 1a, 2a i 3a categoria serà de 2 nits en règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar); mentre que per als finalistes de les mateixes, serà d'1 nit. Cal remarcar que els premis són per a qualsevol Hotel PARADORES d'Espanya.

Respecte als campions i finalistes del quadre de consolació, seran premiats amb 1 sopar al PARADOR de Tortosa.

A més a més, entre tots els participants al torneig es sortejarà 1 nit en règim de mitja pensió. No ho dubtis i apunta't per gaudir del gran torneig que ens espera!

Veure contingut complet
24/03/2016

*ACTUALITZACIÓ! Ja podeu consultar tant el ranking masculí com el femení a la secció Campionats > Lliga REPTES

 

D'aquí poc arranca la lliga de parelles: Reptes! Una lliga on, a partir d'un rànquing general, podràs escalar posicions reptant a les parelles que tinguis per sobre. Al final, els millors classificats jugaran un Màster Final per categories. Per només 30 € (35 € no socis) pots arribar a jugar fins un total de 25 partits. I a més, welcome pack i premis per a tots els campions del Màster. No esperis més i apunta't.

Per a més informació, consultar el nostre web o informar-se al club.

Veure contingut complet
02/02/2016

Ja estan obertes les inscripcions per al millor torneig de les Terres de l'Ebre! Un torneig on tothom lluitarà per proclamar-se campió de la seva categoria...i a més, podrem gaudir de tot un espectacle padelístic de la mà de 8 jugadors WPT que conformaran una SúperCategoria.

 

Hi haurà 5 categories masculines i 3 de femenines. El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 23€ per als no socis. Inclou un welcome pack amb una camiseta tècnica commemorativa del torneig. 

 

Serà inoblidable! Us esperem a tots!

Veure contingut complet
01/02/2016

Arranca el McDonald's PADEL KIDS TOUR! L'únic circuit de menors de les Terres de l'Ebre. Un projecte nou i il·lusionant basat en la disputa de diferents tornejos -tots puntuables al rànquing oficial PKT- que es jugaran al llarg de la temporada en els diferents clubs de les T.E associats al circuit, amb un màster final en què es premiaran les millors parelles del McDonald's PADEL KIDS TOUR.

 

La primera prova es disputa a les instal·lacions del nostre club el pròxim dissabte 13 de febrer. El preu de la inscripció és de 12€ i inclou un welcome pack amb un Happy Meal gentilesa de McDonald's. Tota la informació detallada es pot consultar a la secció PKT del nostre web (calendari, rànquing, etc.).

 

Els més menuts també es mereixen el seu propi circuit de pàdel ;)  

Veure contingut complet
21/01/2016

El pròxim dissabte 30 de gener es disputarà el torneig de Carnaval. Un torneig per equips on tots els components lluitaran junts per emportar-se la victoria. Però el més important és passar-s'ho bé i gaudir d'una jornada diferent.

 

Hi haurà 8 equips diferents de 5 parelles cada un. El preu de la inscripció és de 20 € per als socis i 23 € per als no socis. El torneig durarà tot el dia i al final es farà l'entrega de premis a l'equip campió del torneig, al millor equip en conjunt i a la millor disfressa.

 

L'any passat ja fou tot un èxit i aquest, encara ho serà més! No t'ho pots perdre!

 

Veure contingut complet
08/01/2016

El pròxim dissabte 16 de gener, els millors monitors de les Terres de l'Ebre es reuniran a PADELcolors per a impartir unes classes mestres de pàdel.

Joaquín Gutiérrez, Anna Viñes, Jordi Vázquez, Nacho Serena i Rafa Flores es posaran a la teva disposició per a ensenyar-te totes les claus del pàdel i la seva preparació física. Hi haurà 2 torns: matí de 11.45 a 13.45, i de tarda 16.00 a 18.00. El preu per als socis és de 20€; no socis, 23€.

 

No t'ho pots perdre...Apunta't !!! (places limitades).

Veure contingut complet
07/01/2016

El pròxim diumenge 17 de gener viurem una jornada diferent on pares i fills uniran les seves forces per intentar guanyar!


El torneig arrancarà a meitat matí on competiran pares i fills. A la tarda, canviarem i serà un pares contra pares i fills contra fills (lliure).


El preu de la inscripció serà de 25€ (pare+fill) i inclourà el dinar més un refresc.


Esperem que gaudiu molt!

Veure contingut complet
«  ... 16 17 18 19 20  ...  »