App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS

Notícies

05/01/2018

Ja tenim preparat el cronograma de tornejos que se celebraran a les nostres instal·lacions durant aquests pròxims mesos d'hivern i primavera per tal que us podeu planificar i apuntar-vos a tots aquells que vulgueu disputar.

 

Us hem organitzat diferents tipus de competicions per a què pugueu gaudir practicant l'esport que més us agrada en un ambient "made in colors" :)

 

Us esperem!

Veure contingut complet
05/12/2017

El pròxim dissabte 16 de desembre...SOPAR de Nadal PADELcolors al Parador de Tortosa!

 

Desitgem que tothom vingui perquè contra més serem, més xalarem!

 

Us esperem a tots!

 

Passeu-vos pel club o truqueu-nos per tal d'apuntar-vos i escollir el menú

Veure contingut complet
25/10/2017

Us presentem el torneig de pàdel per equips SOLIDARI a benefici de la CASA RONALD McDONALD de Barcelona. Amb l'eslògan "una llar fóra de la llar", les cases Ronald McDonald són llars ubicades prop dels millors hospitals pediàtrics amb la finalitat d'acollir a les famílies gratuïtament durant el llarg tractament d'una malaltia d'un fill/a.

 

Per aquest motiu, PADELcolors amb el suport de diferents patrocinadors -Imaf Assessoria, CSF Infants Sant Jaume, Gràfics, Passion Beauté Perfumeria Dàlia, RS Arquitectura Tècnica, Olegario Estrada Excavacions, OsteoVital i MCN Manteniments- i col·laboradors -McDonald's, CanalTE, Imagina Ràdio, Padel Village, Tosca, SportsFevi- volem ajudar a la fundació Ronald McDonald aportant el nostre granet d'arena per mirar que aquestes cases solidàries continuïn amb les seves funcions ajudant a moltes famílies que ho necessiten.

 

Serà un torneig de 8 equips de colors format per 6 parelles cada un en una jornada benèfica on la finalitat serà donar a conèixer les funcions de la Fundació Ronald McDonald així com mirar de recaptar el màxim possible i també, per descomptat, gaudir de l'esport que ens apassiona.

 

S'entregarà com a Welcome Pack una camiseta tècnica commemorativa del color escollit per l'equip. Hi haurà urnes solidàries, merchandising, sortejos, etc. durant tota la jornada que durarà el torneig. A més, també tindrem castells inflables per a la diversió dels més petits, gentilesa de Som2 Espectacles!

 

Amb tot, contem també amb la col·laboració especial del grup de música referent a les nostres terres: Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries; i també tindrem la participació dels Castellers de Tortosa, que ens delectaran amb totes les seves habilitats!

 

Finalment, si no pots jugar el torneig, també pots col·laborar sent el JUGADOR 0, fent un donatiu al compte de LA CAIXA: ES43 2100 1191 1902 0008 4175 amb el concepte "PADELCOLORS SOLIDARI".

 

No dubtis en formar-hi part i participa-hi! Gaudeix d'una gran festa benèfica del pàdel! :)

Veure contingut complet
28/09/2017

Ja tenim a tocar l'OPEN HYUNDAI Abelló Autotec del mes d'octubre. Del 09 al 15 un torneig dels grans, dels importants, dels que, entre moltes altres parelles, s'enfrontaran les millors duples del pàdel territorial. Un torneig dels que creen afició! Tot un espectacle!


3 categories masculines2 de femenines (segons inscripcions), més de 1500€ en premis, quadre de consolació i welcome pack amb un polo commemoratiu del torneig de regal per a tots els participants.

 

Els premis seran:

1ªcat. Masculina -> CAMPIONS 200€ // SUBCAMPIONS 120€ // SEMIFINALISTES 60€.

 

2ªcat. Masculina -> CAMPIONS 120€ // SUBCAMPIONS 80€ // SEMIFINALISTES 40€.

 

3ªcat. Masculina -> CAMPIONS 80€ // SUBCAMPIONS 40€ // SEMIFINALISTES 20€.

 

1ªcat. Femenina -> CAMPIONS 120€ // SUBCAMPIONS 80€ // SEMIFINALISTES 40€.

 

2ªcat. Femenina -> CAMPIONS 80€ // SUBCAMPIONS 40€ // SEMIFINALISTES 20€.

 

Consolació -> CAMPIONS Classe Particular [x parella] // SUBCAMPIONS Sopar PADELcolors.

 

I tot amb un ambient, fora de les pistes, incommensurable!

Així doncs, no dubteu i participeu-hi!

Veure contingut complet
25/08/2017

Us presentem una nova promoció a colorsFITNESS. Tots aquells que us feu socis de colorsFITNESS aquest mes de setembre, tindreu la matrícula gratuïta! A més, si veniu amb un amic i els dos us féu socis, la primera quota us sortirà per tant sòls 20€ a cadascú.

Nous professors, noves classes dirigides i accés a la sala de màquines -amb monitor de sala- us esperen! Així doncs, posa't en forma i torna a la rutina!

 

#juntsmosposaremenforma!

Veure contingut complet
23/08/2017

Ja tenim preparat el cronograma de tornejos que se celebraran a les nostres instal·lacions durant aquests pròxims mesos de tardor i hivern per tal que us podeu planificar i apuntar-vos a tots aquells que vulgueu disputar.

 

Us hem organitzat diferents tipus de competicions per a què pugueu gaudir practicant l'esport que més us agrada en un ambient "made in colors" :)

Veure contingut complet
23/08/2017

Ja estan obertes les inscripcions per al 1r trimestre del Centre d'Entrenament PADELcolors que arrancarà el pròxim dimarts 12 de setembre.

 

Entrenaments amb els millors professionals: Antón Rozas i Artur Bel, i amb mètodes emprats pels millors jugadors/es de les nostres Terres!



El Centre d'Entrenament engloba diferents sistemes d'ensenyament:

 

> KIDS SCHOOL: destinada als més petits de la casa que vulguin conèixer el món del pàdel així com l’aprenentatge dels cops més bàsics.

 

> ESCOLA de MENORS: destinada tant als nens i nenes amb habilitats motrius per desenvolupar i que es vulguin iniciar en el món del pàdel així com a l’especialització de cops mitjançant l’aprenentatge d’efectes i sistemes de joc.

 

> ESCOLA de COMPETICIÓ: destinada a menors amb un nivell avançat de pàdel i que es troben disputant les seves primeres competicions (o amb intenció d’iniciar-s’hi). A més, es millorarà la vessant física amb classes específiques.

 

> ESCOLA d'ADULTS: destinada tant als jugadors adults que es vulguin iniciar en el món del pàdel així com a l’especialització de cops mitjançant l’aprenentatge d’efectes, tàctiques i sistemes de joc.

 

Pots escollir el sistema que més et convingui o que millor s'adapti a tu. Vine al club i t'orientarem!

 

I TU...VOLS FORMAR-NE PART?

Veure contingut complet
«  ... 11 12 13 14 15  ...  »