App Store Google Play YouTube Twitter Facebook
667 51 76 68
MENÚ PRINCIPAL
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
LA NUOVA TRATTORIA
PISTA HYUNDAI
PISTA LO SAFAREIG
PISTA MÉSQMÒBIL
PISTA PARADORES
PISTA SUKOMI
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
Últims tweets

Notícies

21/05/2020

Estimats clients,

M’agradaria escriure aquestes primeres línies a títol personal més enllà del Club.

Veure contingut complet
13/03/2020

ÚLTIMA HORA

Compromesos amb la situació actual i atenent la recent declaració per part del Govern de l’Estat així com del Conseller d’Interior de la Generalitat, des de PADELcolors informem de la suspensió immediata de qualsevol activitat al club i, per tant, el tancament de les instal·lacions. 

Gràcies per la comprensió! Ens veiem a pistes en breu!

Veure contingut complet
12/03/2020

MESURES de PREVENCIÓ PADELcolors 12/03/2020

Compromesos amb la situació actual, a PADELcolors hem activat diferents mesures preventives per fer-hi front.

D'una banda, al club iniciem avui mateix un protocol consistent en vaporitzar amb líquid desinfectant tots els seus espais, equipaments i materials d'entrenament.

D'altra, cada nit, al tancament del club, es realitzarà una neteja a fons de totes les zones amb especial cura dels banys i les dutxes. Per últim, posarem a disposició dels usuaris gel desinfectant per la higiene de mans, així com cartelleria específica recordant la importància que totes les persones es rentin les mans recurrentment.

Davant la circumstància actual, el principal objectiu que tenim a PADELcolors és la màxima protecció i la tranquil·litat dels seus usuaris, mirant de garantir així que el nostre club sigui un lloc segur.

Però totes aquestes mesures no són suficients sense la teva ajuda. Per això, perquè pugueu continuar jugant a l'esport que més us agrada així com practicar les activitats de fitness, us demanem que:

- Us renteu les mans sovint i, també molt important, us les assequeu molt bé.

- En cas de tossir o esternudar, cobriu-vos la boca amb l'avantbraç o amb mocadors d'un sol ús.

- Que en la mesura del possible, eviteu el contacte amb el vostre company durant el partit/classe (una guinyada d'ull, un xoc de pales, etc. pot ser un bon substitut).

- Al gimnàs, netejar els aparells i màquines d'ús comú després de cada sessió.

Si teniu tos, febre o sensació de falta d'aire, eviteu visitar-nos (us estimem moltíssim, però és pel bé de tots ;) i seguiu les recomanacions del departament de salut!

Per últim, a PADELcolors ens reservem el dret a no deixar jugar a persones amb clars símptomes de constipat, febre o qualsevol altra alteració que pugui posar en risc a la resta d'usuaris.

Ens veiem a les pistes per a alliberar-nos, desconnectar i deixar enrere tota aquesta situació, encara que sigui per una estona i per a aconseguir fer més amena la volta a la normalitat. 

Veure contingut complet
06/03/2020

AJORNAT

Consulta els quadres a través del nostre Facebook o fent un clic a sobre d'aquest enllaç:

Quadres VII Open Aniversari Sukomi

Gràcies a tots i totes els que participeu en aquest Open històric!

Veure contingut complet
26/02/2020

Som plenament concients que a la vida els moments importants són els que poden arribar a marcar més. I també som concients que estem davant d'un moment important per anunciar-vos que ja estan obertes les inscripcions per al VII Open Aniversari Sukomi a PADELcolors!

Hem creat aquest Open amb una il·lusió enorme i amb l'objectiu final de que us quedeu amb la boca oberta, sobretot amb la "batalla definitiva" entre les jugadores de World Padel Tour Eli Amatriaín i Patty Llaguno amb els jugadors ebrencs Joel Climent i Carlos Bellés! L'emoció està servida! I la il·lusió! I les ganes! 

A més, un welcome pack brutal! Sí, BRU-TAL! Una samarreta edició limitada del VII Open Aniversari Sukomi  amb un disseny espectacular! I atenció perquè enguany repartirem més de 3000€ en premis!

Encara no t'has apuntat? Viu l'emoció del pàdel a PADELcolors! En qui jugaràs lo torneig? 

 

Veure contingut complet
13/02/2020
Ja el tenim aquí! Obrim inscripcions per al torneig més divertit de la temporada! Disfresses de tot tipus, regals, welcome pack, bon rotllo... Tot en un únic torneig! Apunta't i vine el proper dissabte 29 de febrer a gaudir del millor pàdel del territori i d'un torneig únic! Torneig per equips de Carnaval a PADELcolors! No t'ho pots perdre!
Veure contingut complet
30/12/2019

Sí, ja portem uns quants dies de nadal i amb l'entrada a un nou any la llista de propòsits s'amplia exponencialment! Per això et volem facilitar la vida amb uns Bonos de Nadal a uns preus ÚNICS! No deixis perdre aquesta oportunitat i regala esport als que més estimes! 

Consulta condicions al club!

Per Nadal, el regal perfecte és el pàdel!

Veure contingut complet
06/11/2019

Ja el tenim aquí! Les esperes sempre són llargues, però la quarta edició de l'Open Hyundai Abelló Autotec torna a aterrar a PADELcolors amb un cartell de luxe! 

Una setmana amb el millor pàdel del món al millor club del territori! Obrim inscripcions per a l'Open Hyundai, aquesta vegada, amb 9! sí, sí, 9! categories masculines i femenines! Però això no és tot, aquest any em augmentat 1000€ en premis, per tant, donarem fins a 2500€ en premis!

I recorda que amb l'inscripció aconseguiràs un welcome pack BRU-TAL, una dessuadora exclusiva PADELcolors Hyundai, és espectacular!

En qui vols formar parella? T'ajudem a buscar-ne? Apunta't i aconsegueix ser el número 1 a l'Open Hyundai Abelló Autotec de PADELcolors!

Més info: 667 517 668

Veure contingut complet
«  1 2 3 4 5  ...  »