App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS
MESURES de PREVENCIÓ
12/03/2020

MESURES de PREVENCIÓ PADELcolors 12/03/2020

Compromesos amb la situació actual, a PADELcolors hem activat diferents mesures preventives per fer-hi front.

D'una banda, al club iniciem avui mateix un protocol consistent en vaporitzar amb líquid desinfectant tots els seus espais, equipaments i materials d'entrenament.

D'altra, cada nit, al tancament del club, es realitzarà una neteja a fons de totes les zones amb especial cura dels banys i les dutxes. Per últim, posarem a disposició dels usuaris gel desinfectant per la higiene de mans, així com cartelleria específica recordant la importància que totes les persones es rentin les mans recurrentment.

Davant la circumstància actual, el principal objectiu que tenim a PADELcolors és la màxima protecció i la tranquil·litat dels seus usuaris, mirant de garantir així que el nostre club sigui un lloc segur.

Però totes aquestes mesures no són suficients sense la teva ajuda. Per això, perquè pugueu continuar jugant a l'esport que més us agrada així com practicar les activitats de fitness, us demanem que:

- Us renteu les mans sovint i, també molt important, us les assequeu molt bé.

- En cas de tossir o esternudar, cobriu-vos la boca amb l'avantbraç o amb mocadors d'un sol ús.

- Que en la mesura del possible, eviteu el contacte amb el vostre company durant el partit/classe (una guinyada d'ull, un xoc de pales, etc. pot ser un bon substitut).

- Al gimnàs, netejar els aparells i màquines d'ús comú després de cada sessió.

Si teniu tos, febre o sensació de falta d'aire, eviteu visitar-nos (us estimem moltíssim, però és pel bé de tots ;) i seguiu les recomanacions del departament de salut!

Per últim, a PADELcolors ens reservem el dret a no deixar jugar a persones amb clars símptomes de constipat, febre o qualsevol altra alteració que pugui posar en risc a la resta d'usuaris.

Ens veiem a les pistes per a alliberar-nos, desconnectar i deixar enrere tota aquesta situació, encara que sigui per una estona i per a aconseguir fer més amena la volta a la normalitat. 

« Volver