App Store Google Play YouTube Twitter Facebook
667 51 76 68
Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
LA NUOVA TRATTORIA
PISTA HYUNDAI
PISTA LO SAFAREIG
PISTA MÉSQMÒBIL
PISTA PARADORES
PISTA SUKOMI
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook

Notícia

APERTURA PADELcolors
21/05/2020

Estimats clients,

M’agradaria escriure aquestes primeres línies a títol personal més enllà del Club.

El que ens està tocant viure no té precedents i, malauradament, hem hagut de distanciar-nos un temps. Cert és que hem estat separats físicament, però estic segura que mai hem estat tan junts. Gràcies a tots i cada un de vosaltres per les infinites mostres d’estima que meu fet arribar. Sóc molt afortunada de tindre-us i, un cop més, veure la gran família que formem.

Ja com a Club, si no hi ha canvis d’última hora, tot indica que aquest dilluns 25 de maig podrem obrir de nou les portes. Com tots sabreu, encara hi ha moltes limitacions que cal complir i que, fins a última hora, no es poden confirmar. Així, temes com pàdel individual o per parelles encara està per definir.

El que sí que podem assegurar és que obrim des de ja la reserva de pistes i que tan aviat com ens informin, us indicarem la modalitat de joc. A més, com ja sabreu, temporalment no es podrà accedir a la zona de vestidors ni ús de les tovalloles del Club.

També us podem fer saber que tota la zona de gimnàs i fitness romandrà tancada a l’espera de novetats. Per tant, aquells que tingueu una quota conjunta de pàdel+fitness, no us preocupeu que s’adaptarà a la situació actual.

Hem de ser conscients de la difícil situació que estem vivint. És per això que volem fer una crida a la solidaritat, col·laboració i respecte per part de tots, remarcant i sent estrictes amb el protocol sanitari a seguir.

El Club serà un lloc segur, complint amb tots els controls i mesures d’higiene necessàries; però com diem, això és cosa de tots. Per tant, us adjuntem les diferents indicacions que haureu de seguir per tal de poder venir a jugar.

D’altra banda, informar-vos que tot aquest temps hem estat treballant per a realitzar modificacions (normativa, tarifes, etc.), millorar i adaptar les instal·lacions així com preparar novetats i formats de competició perquè tots puguem gaudir de nou de l’esport que ens uneix.

Comunicar també a tots els socis que els 15 dies de la segona quinzena del mes de març seran compensats amb els 15 dies corresponents al període del 25 de maig fins al 7 de juny. Per tant, aquest pròxim mes tant sòl es girarà el rebut de la proporcional als dies restants.

Així mateix, tot aquell soci que vulgui donar-se de baixa o canviar la seva modalitat, cal que ens ho comuniqui per escrit al correu administracion@padelcolors.com o bé via Whatsapp abans del dia 31 de maig.

Per últim, recordar que el VII Open Aniversari Sukomi continuarà ajornat però que en breus comunicarem la nova data podent proclamar així als campions i campiones del torneig més especial de l’any.

Reiterar l’agraïment infinit per tot l’afecte rebut aquests mesos i ara sí, ja podem dir, que ens veiem a pistes!

« Tornar