App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS
SOLIDARI x EQUIPS Casa Ronald McDonald
12/10/2018

Us presentem el III Torneig x Equips SOLIDARI a benefici de la CASA RONALD McDONALD de Barcelona. Amb l'eslògan "una llar fóra de la llar", les cases Ronald McDonald són llars ubicades prop dels millors hospitals pediàtrics amb la finalitat d'acollir a les famílies gratuïtament durant el llarg tractament d'una malaltia d'un fill/a.
 

Per aquest motiu, PADELcolors amb el suport de diferents patrocinadors -Imaf Assessoria, Gràfics, Sanodon, Solmar, Olegario Estrada Excavacions, OsteoVital, Tot Maquinària i E·Ports- i col·laboradors -McDonald's, CanalTE, Imagina Ràdio, colorsSTORE, Tosca, SportsFevi, Infants Sant Jaume- volem ajudar a la fundació Ronald McDonald aportant el nostre granet d'arena per mirar que aquestes cases solidàries continuïn amb les seves funcions ajudant a moltes famílies que ho necessiten.
 

Serà un torneig de 8 equips de colors format per 6 parelles cada un en una jornada benèfica on la finalitat serà donar a conèixer les funcions de la Fundació Ronald McDonald així com mirar de recaptar el màxim possible i també, per descomptat, gaudir de l'esport que ens apassiona.
 

S'entregarà com a Welcome Pack una camiseta tècnica commemorativa del color escollit per l'equip. Hi haurà urnes solidàries, merchandising, sortejos, etc. durant tota la jornada que durarà el torneig. A més, també tindrem castells inflables per a la diversió dels més petits, gentilesa de Som2 Espectacles!
 

Amb tot, contem també amb la col·laboració especial dels grups de música referents a les nostres terres: Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i ELMA!
 

Per últim, si no pots jugar el torneig, també pots col·laborar sent el JUGADOR 0, fent un donatiu al compte de LA CAIXA: ES43 2100 1191 1902 0008 4175 amb el concepte "PADELCOLORS SOLIDARI".
 

No dubtis en formar-hi part i participa-hi! Gaudeix d'una gran festa benèfica del pàdel! :)

« Volver