App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALBACAR
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA LA GELA
PISTA PARADORES
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS
03/08/2016

** Ja podeu consultar els quadres a CAMPIONATS > Torneig NOCTURN JAVA's

El pròxim dissabte 20 d'agost es celebrarà l'últim Torneig NOCTURN Masculí&Femení de l'estiu a PADELcolors. A partir de les 19 hores i fins ben entrada la nit, es disputaran partides de gran nivell sempre amb un ambient festiu i amigable.

 

Grans premis t'esperen... diners en EFECTIU i SOPARS!

 

I com es tracta d'un torneig nocturn què millor que refrescar-se amb la "Gintonic Night". Amb tot, el preu de la inscripció (20 € socis // 23 € no socis) inclou BARBACOA, REFRESC, un MiniGINTONIC gratuït i un magnífic WelcomePack.

 

Hi haurà 3 categories masculines i 2 femenines on es disputaran un mínim de 3 partides. És l'última oportunitat de poder puntuar per a entrar al MÀSTER NOCTURN.

 

Serà una gran festa! Us esperem a tots!

12/07/2016

*Actualització: QUADRES Torneig MIXTE Nocturn Dalora's

 

El pròxim dissabte 30 de juliol es celebrarà el Torneig MIXTE NOCTURN Dalora's. A partir de les 19 hores i fins ben entrada la nit, es disputaran partides de gran nivell sempre amb un ambient festiu i amigable.

 

Grans premis t'esperen... diners en EFECTIU i SOPARS&COCKTAILS gentilesa de Dalora's!

 

I com es tracta d'un torneig nocturn què millor que refrescar-se amb la "Gintonic Night". Amb tot, el preu de la inscripció (20 € socis // 23 € no socis) inclou BARBACOA, REFRESC i un MiniGINTONIC gratuït. A més, a tots els participants se'ls farà entrega d'un xec-regal de TAPA+CANYA a consumir a Dalora's!

 

Hi haurà 4 categories on es disputaran un mínim de 3 partides. Per a poder participar en el MÀSTER caldrà haver disputat almenys 2 de les 3 proves del Circuit Nocturn.

 

Serà una gran festa! Us esperem a tots!

01/07/2016

Comença l'estiu i ja tenim preparat el nou horari de colorsFITNESS. Classes dirigides per a tots els gustos!

 

I a més, aprofita't de la promoció d'estiu! Els mesos de juliol i agost per tant sòls 39€. Un preu d'autèntica bogeria!

30/06/2016

Comencen festes de Roquetes i a PADELcolors hem preparat ofertes per a què les pugueu gaudir practicant l'esport que més us agrada!

 

El cap de setmana del 9 i 10 de juliol, totes les partides seran gratuïtes per als socis. Per als no socis, les partides seran a 2,5€ al matí i 5€ a la tarda. I com no, per als més menuts, el divendres 8 es farà una jornada de menors de les 10h a les 12h.

 

Molt bones festes a tothom i us esperem!

22/06/2016

Tornen els cursos intensius d'estiu a PADELcolors. Aquest cop es pot escollir entre dos tipus d'abonaments: especial o normal.


D'una banda, l'abonament especial consisteix a realitzar 2 classes d'atac, 2 de defensa 1 classe-partit amb els nostres dos entrenadors: Joaquín Gutiérrez i Nacho Serena (2 classes amb cada un + partit). D'altra, l'abonament normal tants sòls és amb un d'ells dos.


A les classes d'atac es practicaran els conceptes propis del mateix: la bandeja, la víbora, l'smash de potència, etc; mentre que a les de defensa es farà el propi amb conceptes com el globus o el posicionament. A més, la classe-partit consisteix a jugar un partit amb un dels dos entrenadors, el qual anirà perfeccionant els defectes que pugui detectar tàctica i estratègicament durant el transcurs del mateix.


I tot a uns preus irresistibles. Així doncs, no hi dubtis i vine a aprendre i millorar el teu pàdel!

20/06/2016

Al mes de juliol i agost vine al Centre de TECNIFICACIÓ d'Estiu per a menors a PADELcolors on gaudiràs del teu esport favorit! Grups de matí o tarda on es farà 1 h d'entrenament (pàdel + físic), 1 h de partit i esmorzar/berenar. També hi haurà grups de competició!

 

Preus quinzenals:

· 2 dies setmanals -> 46 €.

· 3 dies setmanals -> 69 €.

14/06/2016

*Ja es poden consultar els quadres de jocs a la secció CAMPIONATS > IV_NOCTURN_MAHESO.

 

El pròxim dissabte 18 de juny es celebrarà el IV Torneig NOCTURN MAHESO. A partir de les 19 hores i fins ben entrada la nit, es disputaran partides de gran nivell sempre amb un ambient festiu i amigable.

Grans premis t'esperen... diners en EFECTIU, productes HERBALIFE i sopars gentilesa de BOCATA di CARDINALE & LO CAU del GAMBUSÍ!...

I com es tracta d'un torneig nocturn què millor que refrescar-se amb la "Mojito Night". Així, el preu de la inscripció (20 € socis // 23 € no socis) inclou un ENTREPÀ, REFRESC i un MOJITO gratuït.

Hi haurà 3 categories masculines i 2 femenines on es disputaran un mínim de 3 partides. Per a poder participar al MÀSTER caldrà haver disputat almenys 2 de les 3 proves del Circuit Nocturn.

Serà una gran festa! Us esperem a tots!

11/05/2016

Del 21 al 29 de maig aterra a PADELcolors el circuit Altadill Pàdel Tour amb un torneig CHALLENGER.

 

3 categories masculines i 2 de femenines (amb consolació). Les places són limitades; així doncs, no et quedis fora! El preu de la inscripció és de 15€ per als socis/jugadors SNP i 20€ per als no socis.

 

Us esperem a tots!

10/05/2016

Ja tenim preparat el cronograma de tornejos que se celebraran a les nostres instal·lacions durant aquests pròxims mesos d'estiu per tal que us podeu planificar i apuntar-vos a tots aquells que vulgueu disputar.

 

Us hem organitzat un circuit nocturn de pàdel amb diferents competicions que ens faran gaudir de les nits d'estiu practicant l'esport que més ens agrada en un ambient increïble. Pàdel + Música + Festa + Gin's...

 

T'hi podràs resistir? :)

04/04/2016

El pròxim dilluns dia 25 d'abril arranca el tan esperat Torneig MIXTE PARADORES Tortosa!

Estarà conformat per 3 categories on es disputarà un mínim de 2 partits (amb quadre de consolació).

El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 23€ per als no socis i inclou un welcome pack (obsequis de PARADORES Tortosa) amb un refresc i fruita.

Pel que fa als premis, gentilesa de PARADORES Tortosa, per als campions de 1a, 2a i 3a categoria serà de 2 nits en règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar); mentre que per als finalistes de les mateixes, serà d'1 nit. Cal remarcar que els premis són per a qualsevol Hotel PARADORES d'Espanya.

Respecte als campions i finalistes del quadre de consolació, seran premiats amb 1 sopar al PARADOR de Tortosa.

A més a més, entre tots els participants al torneig es sortejarà 1 nit en règim de mitja pensió. No ho dubtis i apunta't per gaudir del gran torneig que ens espera!

24/03/2016

*ACTUALITZACIÓ! Ja podeu consultar tant el ranking masculí com el femení a la secció Campionats > Lliga REPTES

 

D'aquí poc arranca la lliga de parelles: Reptes! Una lliga on, a partir d'un rànquing general, podràs escalar posicions reptant a les parelles que tinguis per sobre. Al final, els millors classificats jugaran un Màster Final per categories. Per només 30 € (35 € no socis) pots arribar a jugar fins un total de 25 partits. I a més, welcome pack i premis per a tots els campions del Màster. No esperis més i apunta't.

Per a més informació, consultar el nostre web o informar-se al club.

02/02/2016

Ja estan obertes les inscripcions per al millor torneig de les Terres de l'Ebre! Un torneig on tothom lluitarà per proclamar-se campió de la seva categoria...i a més, podrem gaudir de tot un espectacle padelístic de la mà de 8 jugadors WPT que conformaran una SúperCategoria.

 

Hi haurà 5 categories masculines i 3 de femenines. El preu de la inscripció és de 20€ per als socis i 23€ per als no socis. Inclou un welcome pack amb una camiseta tècnica commemorativa del torneig. 

 

Serà inoblidable! Us esperem a tots!

«  ... 11 12 13 14 15  ...  »